AnnonceLuk annonce
Kampklædt politi med maskinpistoler ved Meny

08-09-2018

Kampklædt politi ved Meny fredag eftermiddag. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Politiet mødte talstærkt op ved Meny fredag eftermiddag, flere af betjentene var kampklædt med maskinpistoler.

Politiet var talstærkt til stede ved Meny på Nørre Alle i Kalundborg, fredag sidst på eftermiddagen. Flere af de mange betjente var kampklædte, iført hjelme, skudsikre veste og maskinpistoler, og var placeret flere steder rundt om supermarkedet, bl.a. bag vognskuret til kundevogne.

Grunden til at politiet rykkede så talstærkt ud, var en anmeldelse om at en motorcykel var parkeret ved Meny, som passede på beskrivelsen på den crosser som politiet efterlyser i forbindelse med skudepisoden lørdag aften i sidste uge, i samme område, hvor en mand skød flere skud efter en personbil.

Men motorcyklen der stod ved Meny havde intet med sagen at gøre, den tilhørte en helt almindelig borger, og derfor kunne politiet afblæse aktionen efter en times tid, men mange kunder fik en forskrækkelse over de kampklædte betjente på parkeringspladsen en fredag eftermiddag hvor der er allermest travlhed hos Meny.

"Det kan virke voldsomt, men det er både for egen sikkerhed og for borgernes sikkerhed at vi rykker så massivt ud i sådan en sag, hvor der eventuelt kan være skydevåben indblandet,” fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Den unge mand som lørdag i sidste uge skød mod en personbil på Nørre Alle, er stadig på fri fod og politiet vil stadig gerne have henvendelser i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0