AnnonceLuk annonce
Kalundborgskytte tæt på VM-udtagelse

21-05-2019

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening er tæt på at være udtaget til VM i Canada senere på året. På søndag er hun på hjemmebane når der skydes i Tømmerup. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Pernille Olsen fra Kalundborg Bueskytteforening er tæt på en plads ved VM i Canada senere på året. Søndag er hun på hjemmebane når der skal kæmpes om pladserne ved ’Tømmerupjagten’.

Kalundborg Bueskytteforening arrangerer nu på søndag, endnu engang ’Tømmerupjagten’ i skoven ved den gamle sportsplads i Tømmerup. I år tæller 3D bueskydningsstævnet som den 5. afdeling af udtagelse til VM i Canada senere på året.

24-årige Pernille Olsen fra den arrangerende klub har deltaget i tre udtagelsesstævner indtil videre, og med tre førstepladser er hun rangeret som nr. 1 til at komme med til VM i Canada senere på året.

Pernille Olsen vandt Bronze ved EM i 3D bueskydning i Göteborg sidste efterår som bedste internationale resultat hidtil.

23-årige Lars E. Andersen fra Kalundborg Bueskytteforening kæmper også om at komme med til VM, han er foreløbigt placeret som nr. fem efter tre udtagelsesstævner, så der skal virkeligt kæmpes for at sikre sig en plads på VM-holdet.

Kalundborg Bueskytteforening regner med at se de fleste landsholds skytter som deltagere i stævnet på søndag, men ’Tømmerupjagten’ er også et helt almindeligt stævne hvor Kalundborg klubben har i alt otte skytter med i forskellige aldersklasser. De skyder alle med buetypen Compound.

’Tømmerupjagten’ er skydning med bue og pil efter dyr fremstillet i et skummateriale, som er placeret i skoven. Det er alt fra små dyr, som ræv og op til større dyr, som tiger, elg og bison, der skydes efter, og hvor ’dyret’ står mellem 10 og 45 meter væk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0