AnnonceLuk annonce
Kalundborgrevisorer bliver en del af noget større

04-09-2018

Fra venstre, Hanne Jæger, Peter Westergaard og Inge Linkamp, fra 1. oktober er de en del af BDO. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Dansk Revision i Kalundborg skifter pr. 1. oktober til BDO, som er et af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder med specialafdelinger blandt andet inden for skat, moms, GDPR, cybersikkerhed, consulting, virksomhedshandel og offentlig revision.

Dansk Revision på Banegårdspladsen i Kalundborg har siden januar 2000 været en del af Dansk Revision, men pr. 1. oktober kommer der til at stå BDO på facaden.

”Da vi blev en del af Dansk Revision var det som at komme på landsholdet, og vi har været rigtigt glade for samarbejdet, men med skiftet til BDO får vi det bedste fra to verdener, det vi kender i forvejen, og så tilgangen til en lang række af specialister som findes inden for egne rækker. Vi får fremover hele palletten af rådgivningsydelser i BDO. Det bliver som at komme helt op i toppen af champions league hvis vi skal blive i fodboldverdenen,” fortæller Peter Westergaard, som indtræder som BDO Senior Partner.

BDO Danmark en del af det globale BDO-netværk, der er til stede i mere end 160 lande. Det mener Peter Westergaard, at de ca. 500 kunder vil kunne drage fordel af,

”Kunderne vil ikke mærke den store forskel i det daglige. Hverken hvad angår personlig kontakt eller ydelser. Kunderne vil til gengæld få mulighed for at trække på et særdeles stærkt bagland med både specialafdelinger og internationale kontakter. Vi kommer således til at tilbyde kunderne både lokal indsigt og globalt udsyn.”

Om BDO udvidelsen i Kalundborg siger Peter Rasborg, Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i København,

”Vi har længe ønsket at få en bedre og bredere geografisk dækning på Sjælland, så vi kommer tættere på kunderne, præcis som vi er i resten af landet med vores nu 32 kontorer. Derfor er vi meget glade for, at Dansk Revision i Kalundborg nu bliver en del af BDO. Kemien mellem parterne er god, og derved er der god basis for en sund og stærk platform at arbejde videre fra.”

Begge parter ser lyst og optimistisk på fremtiden - såvel når det kommer til den forestående sammenlægning som i forhold til kundernes og det lokale erhvervslivs trivsel.

”Hos os handler vækst ikke kun om at blive større. Det handler også om at gøre vores kunders virksomheder mere levedygtige og øge værdien. Vi hjælper derfor også med at gennemskue de økonomiske realiteter og dermed at bevare virksomhedernes fleksibilitet. Derudover kan vi træde til med support i spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom eller ved outsourcing af hele eller dele af virksomheders økonomifunktion,” forklarer Peter Westergaard.

Det kommende BDO kontor i Kalundborg beskæftiger 14 medarbejdere, og det er fortsat Peter Westergaard, der vil være leder af kontoret.

Om BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UKbaseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har cirka 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0