AnnonceLuk annonce
Kalundborgkollegiet inviterer til Åbent Hus

28-07-2020

Det store fælleskøkken står også klar til Åbent Hus arrangementet på torsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgkollegiet inviterer til Åbent Hus for studerende, første gang på torsdag d. 30. juli mellem kl. 17 og 20.

Det tidligere Kalundborg Sygehus er i gang med at blive omdannet til kollegieværelser, og en lang række af håndværkere har i flere måneder arbejdet på højtryk, og det kommer de til et stykke tid endnu før alle 170 værelser er klar til indflytning.

Nu er de første 40 værelser klar til, at de første studerende kan flytte ind pr. 1. august, og derfor inviteres der til Åbent Hus nu på torsdag d. 30. juli, hvor de nye flotte kollegieværelser vises frem for interesserede studerende. Der er Åbent Hus igen både d. 6. og d. 13. august i samme tidsrum.

De fleste af de første værelser var helt klar og rengjorte da TV-Kalundborg kikkede forbi tirsdag over middag, men på gangarealet og i det store fælleskøkken var der stadig masser af aktivitet af håndværkere, men de lover at være helt færdige inden torsdag eftermiddag.

Mange har allerede skrevet sig op til et kollegieværelse, og en del har også allerede fået en lejekontrakt. Der kommer 40 kollegieværelser, der står indflytningsklar til 1. august, derefter 40 mere til jul, og de sidste til sommeren 2021. Værelserne svinger meget i str. fra 29 til 59 m2, da de er lavet efter de bærende vægge, der var i det tidligere sygehus. 

Alle værelser har eget bad og toilet, samt en håndvask og et par kogeplader.

For at komme i betragtning til et værelse i det nye Kalundborgkollegie skal man have studiekort, på den måde sikres et ægte studiemiljø.

Til Åbent Hus kan man stille spørgsmål, og efterfølgende reservere bolig via hjemmesiden, eller tage fat i administrator via https://www.kalundborgkollegiet.dk/


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0