AnnonceLuk annonce
Kalundborgenserne skal træde ud på altanen og synge sammen

16-03-2020

Mie Louise Esberg opfordrer Kalundborgenserne til at synge sammen hver aften kl. 19, første gang i dag mandag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I Italien er borgere begyndt at synge sammen fra altanerne for at have lidt glæde af hinanden i en tid, hvor Italien er lukket ned. I Danmark ser man nu lignende initiativer. Nu opfordrer Mie Louise Esberg til at Kalundborgenserne gør det samme.

I Italien har borgerne i flere byer fundet en måde at vise sammenhold på i en tid, hvor de er adskilt fra hinanden. De synger simpelthen sammen for at holde modet oppe.

Nu opfordrer Mie Louise Esberg til at kalundborgenserne gør det samme, for selvom danskerne endnu ikke har fået besked på ikke at bevæge sig udenfor - så har en del brug for ’noget positivt at samles om’.

”Jeg går her hjemme og her har aldrig været så rent, og alt tøj er vasket og lagt på plads, jeg trænger til at der skal ske noget og se andre mennesker i øjnene, derfor håber jeg, at det med at synge sammen, enten fra sit vindue/terrasse eller at gå ud på fortovet, er noget der vil brede sig lige så stille, og være med til at holde moralen oppe,” fortæller Mie Louise Esberg, der selv er klar i sit vindue i Lindegade i Kalundborg kl. 19 i aften, og opfordrer andre til at gøre det samme, og håber måske også på at flere vil møde op i Lindegade og være med at synge sammen, selvfølgelig med god afstand mellem de fremmødte.

Fælles fejring

Mie Louise Esberg, der for øvrigt er dobbelt verdensmester i Hiphop for seniorer, sammen med holdet Utopia Dance Crew, har planer om at lave en ny nem koreografi, hver tredje dag, til nogle lette dansetrin som der kan øves på derhjemme, sådan, at når coronakrisen er overstået, kan man mødes til en fælles fejring med musik, dans og sang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0