AnnonceLuk annonce
Kalundborg smed sendt til Ghana

12-12-2016

John Birkemos Jensen fra Kalundborgfirmaet AVOS® - A. Vølund & Søn A/S, i midten. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Som medarbejder hos AVOS® - A. Vølund & Søn A/S er omstillingsparathed en nødvendighed, når arbejdsstedet flyttes fra den faste lokation i Melby ved Kalundborg, til Ghana i Vestafrika. 

I en tid med hård konkurrence på markedet for industriel produktion, hvor konkurrenterne ofte ikke er danske, er man hos AVOS® - A. Vølund & Søn A/S, fra Kalundborg, stolte af at kunne tilbyde den viden, der efterspørges ude i verden.

”Vores kunde i Ghana forespurgte os, om de kunne leje en meget erfaren svejser til at indkøre et specifikt emne” udtaler administrerende direktør Anders Vølund og forsætter ”vi arbejder ude hos vores kunder herhjemme, ofte i forbindelse med vedligeholdelses- og montage opgaver så hvorfor ikke også Ghana.”

Da beslutningen var taget, var det i gang med forberedelsesarbejdet, hvilken medarbejder med de rigtige kompetencer havde mulighed for at tage af sted, og hvem kunne tages fra de allerede planlagte opgaver, samt hvad krævede det af visa, vaccinationer osv.

Efter alle disse overvejelse, blev det John Birkemos Jensen der pakkede kufferten og vendte næsen mod det varmere klima i Ghana. ”jeg blev spurgt, om det var noget for mig at komme afsted, og efter at jeg lige havde ”clearet” med familien der hjemme, sagde jeg ja tak” fortæller John. ”Det var lidt spændende hvad der ventede mig i Ghana. Jeg læste om landet inden jeg tog af sted, så jeg var forberedt. Arbejdsopgaverne kendte jeg, da jeg arbejder med samme opgaver her hjemme på værkstedet.” forklarer John.

John er nu hjemme igen, i de vante omgivelser i Melby, efter en god tur. Og kan fortælle ”De var rigtigt flinke og imødekommende. De tog godt i mod mig. Trafikken og deres kører stil er dog noget anderledelse end her hjemme, og jeg var glad for, at jeg ikke selv skulle køre der nede” smiler John.

John Birkemos Jensen har fået opfyldt kundens ønsker og behov, og løst opgaven til stor tilfredsstillelse. ”Det har været en stor succes for alle parter, og vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder, også uden for Danmarks grænser”, siger Anders Vølund.

Det er ikke sidste gang at en medarbejder fra Kalundborg smedefirmaet skal arbejde uden for landets grænser, ”Vi har netop fået en ordre fra en kunde i Brasilien hvor en af vores medarbejdere skal forestå indkøring af en serie af cnc fræste specielle emner på en helt nye cnc fræser i januar 2017”, oplyser Anders Vølund.

AVOS® - A. Vølund & Søn A/S i Melby er familieejet og har været det siden 1853. I dag drives den af 6. generation – brødrene Anders og Thomas Vølund. AVOS® producerer opsvejste og bearbejde emner i rustfri og sort stål til industrien, og beskæftiger både kleinsmede og maskinarbejdere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0