AnnonceLuk annonce
Kalundborg med i konkurrence om Danskernes Idrætspris

26-10-2020

TGU Cykling er med i konkurrence om at vinde Danskernes Idrætspris.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Det sjællandske dommerpanel har sendt TGU Cykling fra Tømmerup i Kalundborg Kommune videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris. Derudover også den amerikanske fodboldklub Næstved Vikings samt Multibanen ved Herlufsholm Idrætscenter. Nu er det op til danskerne at stemme et af de tre idrætsprojekter videre i konkurrencen.

Dommerpanelet har talt, og nu er tre idrætsprojekter i P4 Sjællands sendeområde udpeget til at gå videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris og 100.000 kroner.

Det er verdensmesteren i landevejscykling i 2019, Mads Pedersen, der har siddet i det sjællandske panel sammen med studievært på P4 Sjælland Claus Würtzen og Jan Lindorff, der er formand for Sydsjællands Håndboldklub. Blandt alle de indstillede initiativer fra P4 Sjællands sendeområde har de bl.a. peget på TGU Cykling i Tømmerup, der skal fortsætte i konkurrencen om Danmarks bedste idrætsinitiativ, som DIF, e-Boks og P4-distrikterne står bag.

Tidligere verdensmester i landevejscykling for professionelle Mads Pedersen udtaler: ”Det, der appellerer til mig, er, at man får folk med lidt for meget fedt på sidebenene ud at køre. De får et sammenhold, og det tror jeg er utrolig vigtigt i alle aldersgrupper. For TGU er cyklingen ikke bare træning, det er et fællesskab. De nyder at køre sammen og i ens tøj, og de har det sjovt både før, under og efter turene. Derudover – eller måske derfor – er de som klub vokset exceptionelt meget det sidste halvandet år. Alt i alt er det bare fedt at se, at cyklingen er vokset så meget og så hurtigt i Tømmerup.”

De to andre idrætsprojekter, udvalgt af det sjællandske dommerpanel, der er med i konkurrencen om Danskernes idrætspris, er Næstved Vikings (amerikansk fodbold) samt Multibanen ved Herlufsholm Idrætscenter.

Danskerne skal nu afgøre, hvilket af de tre sjællandske initiativer, der skal gå videre. Der er i dag åbnet for afstemning på hjemmesiden www.danskernesidraetspris.dk, og frem til den 13. november kan der stemmes på de tre udvalgte kandidater i hvert af DR P4’s distrikter. Vinderne i de otte P4-distrikter går videre til en ny afstemningsrunde, hvor der skal findes tre finalister. Punktummet sættes, når vinderen afsløres i DR’s show SPORT 2020 den 2. januar.

Læs mere på www.danskernesidraetspris.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0