AnnonceLuk annonce
Kalundborg løber for pigerne

23-01-2019

Pressefoto, Danmarks Indsamlingen. Foto: Olle Hallberg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med Danmarks Indsamlingen lørdag den 2. februar, arrangerer de tre Kalundborgklubber 5 Tårns Motion, KIF og K-Tri et fælles 5-10 km løbe/gå-arrangement.

Går man og tænker, at det kunne være fint at støtte Danmarks Indsamlingen og samtidig trænger til at røre sig lidt, er muligheden her nu. Lørdag den 2. februar kan man nemlig deltage i motionsløbet, der er arrangeret af 5 Tårns Motion, KIF og K-Tri og samtidig bidrage direkte til Danmarks Indsamlingen, der i år støtter verdens udsatte piger.

Løbet begynder på plænen foran Kalundborghallerne, og skydes i gang af borgmester Martin Damm kl. 10. Løbe/gåturen begynder ved Kalundborghallerne, over Klostertorvet, gennem Kordilgade, Sct. Jørgensbjerg og Holbækvej til Meny på Nørre Allé. Her er der depot, og købmændene Michael Rasmussen og Peter Egebæk står klar med en forfriskning til alle deltagerne. Herefter fortsætter turen ad Nørre Allé til Klosterparkvej og retur til Kalundborghallerne, hvor der er mål.

Har man lyst til lidt mere, kan man enten nappe en tur til, eller også bare fortsætte sin løbe- eller gåtur på egen hånd.

Ja, Danmarks Indsamlingen er til nogen uden for landet

”Indimellem hører man nogen sige: ”Hver gang der er indsamling, er det altid til nogen uden for landet”. Ja, sådan er Danmarks Indsamlingen, men løbeklubberne i Kalundborg, og i øvrigt mange andre steder, arrangerer jævnligt løb som tilgodeser mange danskere. Fx har KIF hvert år Klovneløb, hvor overskuddet går til Hospitalsklovnene, som gør et stort arbejde for børn med længerevarende indlæggelser på hospitalerne. 5 Tårns Motion har jævnligt arrangeret Støt Brysterne løb sammen med Kræftens Bekæmpelse, og rundt i landet løbes der for sklerose, Skyggebørn, Julemærkehjemmene og meget andet,”fortæller 5 Tårns Motions formand Erik Johnsen.

Kirsten Noe fra K-Tri vil gerne pointere, at alle kan være med: ”Det er vigtigt for os at understrege, at man ikke behøver være medlem af nogen klub for at deltage i arrangementet. Alle, der har lyst, kan deltage.”

Der er tilmelding på www.5taarnsmotion.dk, og du bestemmer selv, om du vil betale 25 kr., 50 kr. eller 100 kr. for arrangementet. Uanset gives hele beløbet videre til Danmarks Indsamlingen, der vises på TV lørdag aften. Gå meget gerne ind på hjemmesiden og tilmeld jer allerede nu, så købmændene ved, hvor mange forfriskninger de skal have klar lørdag formiddag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0