AnnonceLuk annonce
Kalundborg har talent 2020

20-02-2020

Til talntkonkurrencen kan man optræde hvad man har lyst til. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

JUVI Klubben i Kalundborg afholder talentkonkurrence torsdag d. 5. marts, hvor alle som, på den ene eller anden måde kan underholde, er velkommen. Der er præmier for 6000 kr. til deling mellem de tre bedste. Allerede d. 27. februar inviteres til Åben scene i JUVI Klubben hvor alle der kan optræde, er velkommen.

De fleste kender tv-programmerne X-factor og Danmark har talent, men der er helt sikkert også talenter i Kalundborg Kommune, og dem vil JUVI klubben i Bredgade, Kalundborg, gerne sætte fokus på.

Derfor afholdes der talent konkurrence torsdag d. 5. marts, med start kl. 19 i lokalerne hos JUVI klubben, og har du ikke fået tilmeldt dig så kan du stadig nå det.

Om du synger, spiller, danser, jodler, tryller eller noget helt andet, så er det med at komme på banen og få tilmeldt dig arrangementet, der er nemlig hele 3000 kr. til vinderen, 2000 kr. til nr. 2 og 1000 kr. til nr. 3.

Aldersgrænsen for at deltage går fra 0 til 21 år.

Sidste år var det sangtalentet, nu 17-årige, Hibeh Ajeell som vandt og hendes søster Hanady blev nr. 2.

Talentkonkurrencen er en årligt tilbagevendende begivenhed, og JUVI klubben stiller lydanlæg til rådighed for dem som skal optræde.

Claus Topp, Eddie Brunholt og Steen Fafner er de tre kompetente dommere som skal bedømme talentet hos solister og grupper.

Man tilmelder sig til konkurrencen ’Kalundborg har talent’ hos Richard Poulsen på tlf. 20 99 28 14

Åben Scene

Allerede torsdag d. 27. februar er der mulighed for at prøve sit talent af og stå på en scene. JUVI Klubben inviterer alle interesserede til Åben Scene, hvor der er mulighed for at træne til Kalundborg har talent, eller bare prøve at optræde for publikum.

Åben Scene er lavet i samarbejde med Kalundborg Almennyttige Boligselskabs bolig-sociale projekt Tryghed og Trivsel, hvor til der også er tilmelding til dette arrangement.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0