AnnonceLuk annonce
Kalundborg har fået en verdensmester

29-10-2018

Utopia Dance Crew. Mie Louise Esberg nr. to fra højre. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Mie Louise Esberg fra Kalundborg er netop hjemvendt fra Holland som verdensmester i Hiphop for seniorer, sammen med holdet Utopia Dance Crew.

Danserne på danseholdet Utopia Dance Crew, som træner i Roskilde, har netop vundet verdensmesterskabet i Hiphop for seniorer, som er afholdt i Holland. Gruppen stillede op i kategorien af dansere, der alle er over 35 år. Blandt de seks kvinder som udgør holdet, er 46-årige Mie Louise Esberg fra Kalundborg.

”Det er helt vildt, vi havde været mere end tilfredse hvis vi var blevet nummer fem, men det gik rigtigt godt i finalen, faktisk tror jeg aldrig jeg har danset bedre,” fortæller Mie Louise Esberg, efter at være landet i Kalundborg igen.

I alt var der 15 hold fra hele verden i den gruppe som Utopia Dance Crew stillede op i.

I øvrigt er det ikke nyt for Mie at blive verdensmester, tilbage i 2016 var hun også med på holdet som sikrede sig verdensmesterskabet. Fra holdet der vandt VM i 2016, er der tre af kvinderne med på holdet som netop nu er blevet kåret som verdens bedste.

Dansegruppen består af seks kvinder fra henholdsvis Nordsjælland, Greve, Kr. Hyllinge, Roskilde, Ringsted, og altså Mie Louise Esberg fra Kalundborg. De er alle mellem 37 og 47 år.

Utopia Dance Crew har trænet en gang om ugen i lang tid, men den sidste måned er der trænet fire gange om ugen for at lære koreografien.

”Det taget et halvt år at lære de to minutter som hele nummeret varer, alt skal være synkront, og så er det virkeligt hårdt, det føles som en lang spurt, man giver alt hvad man har,” fortæller Mie Louise Esberg

Mie brænder for at danse, og underviser bl.a. i pardans i TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdom.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0