AnnonceLuk annonce
Kalundborg er klar til messe

10-10-2016

Kalundborgmessen 2015. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til Kalundborgmesse 2016 i weekenden den 29. og 30 oktober, to dages forbrugermesse i Kalundborghallerne.

Messegæsterne kan godt begynde at glæde sig til dette års forbrugermesse i Kalundborghallerne. Der bliver rigtig meget at se, høre, opleve, føle, smage og prøve på de to messedage den 29. og 30 oktober.

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der endnu engang står i spidsen for Kalundborgmessen, kan melde om stort set udsolgt af alle stande i de to haller. Årets udstillere er et mix mellem nye udstillere og dem som har været med før. På de mange stande bydes på smagsprøver, ­tilbud, nye varer, demonstrationer og meget mere.

Blandt de udstillere som har været med tidligere er Kvickly, som igen i år deler smagsprøver ud til gæsterne, Kalundborg Kommune er også med på messen, her kan gæsterne få oplysninger om alt fra affald til kultur.

Nye på Kalundborgmessen er bl.a. detailforeningerne i Høng, Gørlev og Kalundborg.

Kalundborgmessen 2016 bliver to dage med mange aktiviteter, konkurrencer og underholdning for både børn og voksne.

Årets forbrugermesse skydes officielt i gang lørdag formiddag den 29. Oktober af  borgmester Martin Damm og bestyrelsesformand for Kalundborgegnens Erhvervsråd Ole Lauritzen.

Lykkeposer og fri entré

Som noget nyt i år, så bliver der gratis entré til Kalundborgmessen begge dage. Til de første 100 gæster begge dage vil der være en lykkepose.

I ugen op til Kalundborgmessen udsendes et 52 siders stort messe magasin til alle husstande, hvor hele programmet kan studeres nærmere.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0