AnnonceLuk annonce
Ny kontrakt med superligahold

27-01-2017

Foto: FC Nordsjælland.

A Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Patrick Da Silva, der oprindeligt er fra Kalundborg har i flere år spillet i superligaen, men har netop skrevet kontrakt med FC Nordsjælland, hvor han skal være de næste to et halvt år. 

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med den tidligere Brøndby-spiller Patrick Da Silva, der er født og opvokset i Kalundborg.

Patrick Da Silva har spillet fodbold i Raklev i Kalundborg, indtil han var 14 år, hvorefter han flyttede ned til sin far i Greve, og spillede der et halvt år. Han har dog siden da spillet syv år i Brøndby, men blev skadet i slutningen af juli sidste år med sit korsbånd, hvilket også var grunden til, at han blev enig med sin tidligere klub om at ophæve kontrakten.

”Vi blev enige om, at det var mest hensigtsmæssigt for begge parter, da kontrakten alligevel udløb til sommer, og jeg var skadet. Så vi blev enige om, hvad vi skulle gøre. Jeg har efterfølgende forhandlet lidt frem og tilbage med FC Nordsjælland, og har nu lavet en kontrakt på det næste to og et halvt år med dem, hvilket jeg selvfølgelig er meget glad for,” fortæller Patrick Da Silva, der i dag bor på Amager med en kammerat, der også spiller fodbold.

Han er meldt klar til at spille fodbold igen om to måneder, men træner hårdt allerede nu.

”Jeg gør alt, hvad jeg kan for at komme tilbage så hurtigt som muligt, og jeg glæder mig,” siger han.

Også sportschef Carsten V Jensen er glad for den nye spiller på holdet.

”Patrick er efter vores mening en talentfuld spiller med et stort uudnyttet potentiale. Som spillerprofil passer han rigtig godt ind, og vores stærke setup vil hjælpe Patrick med at blive den bedste udgave af sig selv. Vi er godt besat på positionen, og det giver naturligvis en hård konkurrence, når Da Silva om nogle måneder er tilbage fra sin skade, men det ser jeg som noget positivt,” står der på FC Nordsjællands hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0