AnnonceLuk annonce
Kalundborg Svømmeklub klarer sig godt.

01-05-2018

Deltagere fra Kalundborg Svømmeklub. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Distancesvømning og klubmesterskab i Kalundborg Svømmeklub

I uge 17 har Kalundborg Svømmeklub haft fokus på at svømme mange meter både i Svømmeskolen og i konkurrenceafdelingen. Her får svømmerne mulighed for at afprøve deres udholdenhed ved at svømme så langt, som de overhovedet kan. Der blev virkelig blevet gået til den af alle deltagende svømmere, og alt i alt kom svømmeskolen op på 222,8 km. Der blev svømmet alle distancer lige fra 25 m. til den længst svømmet distance på 4500m., som blev svømmet af Niclas Neumann. Niclas fik overrakt en pokal for den flotte præstation.  

Som afslutning på distanceugen og svømmesæsonen blev der lørdag d. 28. april, afholdt klubmesterskab for svømmeskolen, her får svømmerne mulighed for at vise de svømmefærdigheder de har opnået i løbet af sæsonen. Det var et super godt stævne, hvor alle svømme viste deres bedste svømning, og havde en god formiddag i svømmehallen. 

Østdanske kortbanemesterskab for årgangssvømmere

Weekenden før Svømmeskolens klubmesterskab, deltog de konkurrenceårgangssvømmere, som havde opnået kravtider, i Østdanske kortbanemesterskab i Ringsted. 

Kalundborg kunne mønstre fem svømmere, Frida Bang, Mikkel Mortensen, Caroline Holm, Beatrice Müller og Frederik Scheeby. Svømmerne gjorde en rigtig god profil ved mesterskabet, alle fem svømmede flotte personlige rekorder. Frida Bang slog sin egen kun fem måneder gamle årgangsklubrekord i 200 fri i tiden 2.12.55 min. Caroline Holm, Beatrice Müller og Frederik Scheeby slog alle flotte personlige rekorder, og sidst men ikke mindst tog Mikkel Mortensen følgende medaljer med hjem: Bronze i 200im og i 200fri, sølv i 400im og i 200fly samt guld i 200ryg. Tillykke til alle fem. 

Cheftræner Mikkel Hyldergaard er stolt af svømmerne og udtaler, at det tegner godt for resten af sæsonen. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0