AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rock’er indfører ungdomsbillet

16-11-2016

Kalundborg Rock'er på Giseløre i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock'er melder nu ud, at man gerne vil hjælpe de unge til at deltage mere i årets festival i Kalundborg ved, at man nu laver en såkaldt ungdomsbillet.

I 2017 indfører Kalundborg Rock’er for første gang en ungdomsbillet, hvor unge mellem 13 og 17 år kan købe en sådan til 395 kr. uanset, om man køber den før eller efter jul, dog ikke ved indgangen til festivalen. Derudover vil det, som altid, være gratis for børn til og med 12 år at komme ind på festivalen på Giseløre, dog ifølge med en betalende voksen.

”Det var en beslutning, vi tog i går aftes på vores møde for netop at tilgodese de unge. Vi har en fornemmelse af, at vi måske glemmer de unge lidt, fordi det er for dyrt for dem at deltage. Og da det jo netop er en festival for hele familien, kan det ikke hjælpe, at vi afskærer nogle ved at det er for dyrt for dem. Med ungebilletten vil vi se, om vi kan skabe noget mere liv for de unge på festivalen,” siger presseansvarlig for Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund.

Program snart i hus

Musikprogrammet for festivalen er endnu ikke helt planlagt, men man mangler ikke meget, før end et komplet program er klar til, at man begynder at arbejde på at få underskrifter fra de forskellige kunstnere i hus.

”Der kan meget vel gå et par måneder med det, men vi håber da, at vi snart kan offentliggøre bare et navn, gerne inden vores jule-billetsalg,” siger Johnny Elmelund og fortsætter:

”Men vi mener, at vi har valgt et program, der tilgodeser de fleste. Der er pop, rock og god syng-med-musik. Vi er ikke gået på kompromis trods underskuddet i 2016."

Billig billet til event

Prisen på ungebilletten vil være den samme hele vejen frem til festivalen, der er altså ingen gradueret pris som tilfældet er med voksenbilletten. Den 27. november laver Kalundborg Rock’er en event i Punkt 1 i Kalundborg kl. 10, hvor man kan købe festivalbillet til hele weekenden for kun 495 kr. Allerede mandag den 28. november vil den samme billet koste 550 kr., hvilket den gør resten af december.  Fra 1. januar bliver billetten igen dyrere, og vil koste 595 kr. frem til og med den 30. juni. Derefter skal man af med 695 kr., som billetten koster frem til 6. august, hvorefter den koster 800 kr. for en weekendbillet, hvilket dog stadig er lidt billigere end ved indgangen, hvor man betaler 500 kr. pr. dag.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0