AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rock´er hænger måske i en tynd tråd

10-06-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock'er hænger måske i en tynd tråd efter nattens færdigforhandlede genåbningsaftale. Antallet af gæster til udendørs musikarrangementer mellem 1. og 14. august sættes ned fra 5000 til 2000.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er har knoklet de sidste fire uger for at få alle retningslinjer på plads. Pladsen skal bl.a. opdeles i sektioner så der er plads til maksimum 5000 gæster, og billetsalget er sat i gang.

Men nu er det hele måske spildte kræfter. Ifølge de nye retningslinjer der er forhandlet på plads i nat, må der alligevel ikke lukkes 5000 gæster ind til festival-arrangementer efter 1. august. I stedet forlænges ordningen med 2000 gæster frem til og med 14. august. Dagen efter skydes deltagerantallet så i vejret til 10.000.

”Man bliver lidt desperat, vi har knoklet i fire uger for at få det her op og køre, og har indstillet os på at det nok skal lykkedes selv om det er svære betingelser, og så får man lige sådan en spand vand oven i,” siger resseansvarlig Johnny Elmelund fra Kalundborg Rock’er, og fortsætter,

”Det er desværre ikke nogen fejl, men vi får det afklaret i morgen med erhvervsministeriet hvordan vores situation er, for det vurderes åbenbart enkeltvis, men i og med at vi har arrangeret det her på forhånd, så mener man at vi kan få lov til at gennemføre, men jeg ved det ikke før i morgen, så indtil videre arbejder vi videre på den plan der er lagt."

Johnny Elmelund mener, at de 2000 gæster er valgt for ikke at skulle kompensere for 5000 mennesker hvis der kommer en ny smittebølge og arrangørerne er nødt til at aflyse.

Billetter ombyttes i weekenden

I den kommende weekend har Kalundborg Rock’er ombytning af billetter som er købt sidste år, og det ændres der ikke ved.

”Om vi skal aflyse eller ej, så gennemfører vi billetombytningen i den kommende weekend, det vil vi ikke aflyse nu, og skulle der ske en aflysning af hele arrangementet, så har folk stadigvæk mulighed for at få refunderet deres penge eller få rykket billetterne om til næste år, der er ikke noget med at vi løber fra det hele lige pludselig,” siger Johnny Elmelund.

Nye retningslinjer for festivaler

14. juni:

Maksimalt 2000 deltagere i sektioner à 500

1. juli:

Maksimalt 2000 deltagere i sektioner à 1000

15. august

Maksimalt 10.000 deltagere i sektioner à 2500

Kilde: Aftale om yderligere udfasning af restriktioner mv. fra den 11. juni 2021


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0