AnnonceLuk annonce
Regn og blæst kan ikke stoppe Kalundborg Rock’er

12-08-2019

Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock’er har netop været afholdt for 20. år i træk, og som mange gange før, har der været udfordringer med både vind og vejr. Dog har festivalgæsterne været ved godt mod til trods, og ligeså har arrangørerne.

Hverken skybrud eller stærk vind lørdag kan få Kalundborg Rock’er til at give op. Rigtig mange festivalgæster trodsede vejret, og tog til festival godt klædt på. De mange frivillige på Kalundborg Rock'er tog også 'vejr-udfordringerne' med oprejst pande.Presseansvarlig, Johnny Elmelund, der har været med bag kulisserne til Kalundborg Rock’er i en del år efterhånden fortæller, at de efterhånden er vant til at klare vejr-udfordringerne.

Godt humør trods skybrud

”Det er gået godt til trods for skybrud og stærk vind. Festen og stemningen har været fantastisk. Det kan ingen tage fra os. Vi har været ramt af udfordringer, men vi er ved at være vant til det efterhånden, og vi fik det klaret rimeligt hurtigt. Men det er klart, at på selve dagen, er der jo nogle udfordringer, når vejret pludselig bliver, som det gjorde. Lastbiler skal ind, vand skal væk osv., og vi måtte udskyde jubilæumskoncerten pga., at det regnede så voldsomt,” fortæller han, og fortsætter:

”Det er klart, at vi bliver ramt på salget både i boder og i indgang mht. billetsalg, når vejret ikke er med os. Folk går hjem i pauserne, fordi de bliver så våde. Men torsdag og fredag var rigtig gode, og de er klart med til at løfte det hele, men samlet set, er det jo ærgerligt at vi ikke får tre gode dage. Økonomisk ved jeg endnu ikke, hvor vi ligger henne.”

Johnny Elmelund fortæller, at det faktisk først var hen på aftenen, at boderne kom rigtig godt i gang igen. Derudover fortæller han, at festteltet var rigtig godt at have, ligesom de øvrige telte var fyldt op pga. vejret. 

”Det var rigtig godt, at vi havde så mange telte, som folk kunne søge ind i, da det regnede meget,” siger han. 

Kunstnerne var fleksible

Netop  pga. vejret måtte jubilæumskoncerten udsættes et stykke tid, men alle kunstnere tog det fint, og stemningen var god. Der måtte byttes lidt om på rækkefølgen af kunstnere, da nogle skulle videre til noget andet andre steder i landet, men det gik fint med at finde ud af det, og koncerten var en stor succes.

De mange frivillige bag Kalundborg Rock’er er allerede nu næsten færdige med oprydningen. De begyndte kort efter den sidste koncert sent lørdag aften, hvor et nathold gik i gang. De har derudover knoklet på hele søndagen, og er på pladsen nu, hvor de er ved at få ordnet det sidste. Inden længe kan man ikke se, at der har været en meget stor havefest på Gisseløre.

Video: Junges Droneservice.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

16011