AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rock´er er klar

08-08-2019

De sidste ting bliver sat på plads rundt omkring på pladsen og i teltene, og så er Kalundborg Rock'er folkene ellers klar til at tage imod de mange festivalgæster, hvoraf de første kommer i aften. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kaundborg.dk

De mange mennesker, der står bag Kalundborg Rock’er er i fuld gang med at forberede de sidste ting, inden pladsen åbner kl. 17 torsdag.

Kl. 19 spiller Staying Alive (Bee Gees) og kl. 21 går Arrival From Sweden på scenen, og laver det helt store ABBA show for alle gæsterne, der har købt billet til torsdag på Kalundborg Rock’er. Festteltet, som Kalundborg Rock’er og Meny Kalundborg står bag, er større end nogensinde tidligere, og kan rumme 900 gæster. 

”Brandmyndighederne har netop været her til morgen og godkendt de forskellige ting, så nu er vi klar. Vejret ser også rimeligt ud, nu lover de da ikke regn hverken fredag eller lørdag, så det skal nok blive godt,” siger presseansvarlig på Kalundborg Rock’er, Johnny Elmelund. 

Nye tiltag

Inde i det store festtelt er der en scene, hvor bl.a. Zididada kommer og spiller. Derudover vil der være buffet i aften mellem kl. 17 -19, og der er en endnu større VIP afdeling, end sidste år. Ligesom der er diverse barer i teltet, hvor man kan købe forskelligt.

”Der er stort set udsolgt til maden i festteltet torsdag aften, der er vidst kun enkelte billetter tilbage, så det er jo skønt. I festteltet er der i øvrigt både cocktail- og kaffebar i år,” fortæller Johnny Elmelund.

Derudover er der, som noget helt nyt, kommet et telt, hvor der kan lejes vandpiber. Teltet er forsynet med loungemøbler, og der kan ydermere købes cigarer og forskellige drinks. Ligeledes er der, i år, skabt flere områder, hvor man kan sidde rundt omkring på pladsen ved de forskellige telte/vogne, der sælger diverse drikkelse. Ligesom der også er siddepladser ved fx Det Mexicanske Bøfhus, der er med for første gang i år. Ydermere har Kalundborg Forsyning en stand på festivalpladsen, hvor man kan få fyldt sin drikkedunk eller glas ganske gratis med godt dansk postevand, hvis tørsten skulle melde sig.

God opbakning til festivalen

Der er på nuværende tidspunkt allerede solgt knap 6.000 billetter til festivalen på Gisseløre, hvilket er mere end de andre år. Derudover er der en del, der køber billetter på selve dagen, samt de mange børn, der kommer ind gratis, men som jo også bruger penge på pladsen. 

”Vi har gjort rigtig meget ud af det, og håber selvfølgelig, at opbakningen er stor,” slutter Johnny Elmelund.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0