AnnonceLuk annonce




Kalundborg Rock’er afslører de første navne til 2020

23-11-2019

Burhan G er på plakaten til Kalundborg Rock'er 2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock'er 2020 banker på døren, og inden længe kan man købe billetter til festivalen på Gisseløre, hvor der i år kommer endnu mere musik end tidligere. Allerede nu kan styregruppen bag festivalen afsløre tre navne.

De første navne til Kalundborg Rock’er 2020 er klar, og den første, som teamet bag Kalundborg Rock’er kan præsentere, er Jimilian, som i øjeblikket hitter med sange som Sindssyg Sommer, Parkour og Monte Carlo. Jimilian er lige nu også topaktuel med singlen ”Kick”, hvorpå han gæstes af en af tidens mest hypede amerikanske rappere 6ix9ine. Singlen gik direkte ind som #1 på Spotify i Danmark, med imponerende 600.000 streams for de første 24 timer i markedet. Ydermere har han mere end 20 millioner views på YouTube, mere end 60 millioner streams på Spotify og tusindvis af følgere på de sociale medier. Jimilian  er utvivlsomt en kæmpe stjerne i Danmark. 

Gedin rock

Derudover kommer Malurt til at stå på scenen til Kalundborg Rock’er 2020. Mange har længe drømt om en gendannelse af Malurt, og i 2020 kører bandet så endelig bandbussen ud af langtidsparkeringen. En eksklusiv forårstur blev udsolgt overnight, og billetsalget er nu i gang til en stribe ekstrakoncerter i efteråret 2020. Malurt stiller op i Mød mig i Mørket-formationen, der i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young ved hundreder af sveddryppende koncerter tilbage i begydnelsen af 80’erne gjorde Malurt til et af landets største rocknavne. 

Malurt består af Michael Falch, guitaristen Christian “Kedde” Arendt, som Michael Falch begyndte at spille sammen med som 13-årig, og som i 1977 hjalp Falch med at danne Malurt i Folkets Hus på Jagtvej 69 på Nørrebro. Den tredje medstifter af bandet, Peter Mors, på trommer, bassisten er Dia Nielsen, og tangenterne ligger i hænderne på Pete Repete.

Følelsesladede ballader

Endelig kan Kalundborg Rock’er også afsløre en solist, der er kendt og elsket af publikum på Kalundborg Rock’er. Nemlig Burhan G. Burhan G har været på Kalundborg Rock’er flere gange, og har en stor stjerne hos publikum på festivalen. Den danske pop- og Rnbstjerne er kendt for sine følelsesladede ballader og pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. 

Endnu mere musik end tidligere

Festivalen på Gisseløre i Kalundborg vil i 2020 blive med to scener, der hele tiden, skiftevis, har en kunstner på scenen. 

”Festivalen bliver med mere musik end nogensinde før. Vi laver to scener, og vil veksle med musik mellem disse to. Det betyder, at vi i år kan præsentere intet mindre end 17 navne til Kalundborg Rock’er, hvor vi, på to dage, plejer at have 11 navne,” fortæller Johnny Elmelund fra Kalundborg Rock’ers styregruppe.

Kalundborg Rock’er 2020 bliver afholdt i uge 32 den 7. og 8. august. 

Billige billetter

Billetsalget begynder natten til fredag den 29. november på Black Friday, og de første 500 billetter sættes til salg på www.billetsalg.dk fra kl. 00.01 d. 29. november. Her kan man max købe 2 billetter til kr. 450,- for en weekendbillet. Hos Meny Kalundborg begynder salget af yderligere 1.000 billetter fra kl. 06 den 29. november til samme pris, kr. 450,- pr. weekendbillet. Her kan man købe max 4 billetter pr. person til denne pris.

https://www.billetsalg.dk/



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0