AnnonceLuk annonce
Hastemøde hos Kalundborg Rock´er

12-03-2020

Styregruppen hos Kalundborg Rock’er har netop afholdt hastemøde. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Styregruppen hos Kalundborg Rock’er har netop afholdt hastemøde, og alle i styregruppen er helt enige om, at festivalgæsterne trygt kan købe billetter til sommerens Kalundborg Rock’er den 7.-8. august.

Har man købt billet til årets festival på Gisseløre til august, eller påtænker man at købe enten til sig selv eller som en gave, skal man ikke være nervøs i forhold til hele situationen omkring Coronavirus, da pengene refunderes, hvis det, mod alt forventning, skulle vise sig, at festivalen bliver aflyst pga. Coronavirusen.

”Dette budskab sender vi ud allerede nu, så man uden bekymring, kan give en billet i gave til de kommende konfirmander,” siger Inge Johansen, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Glad for det sene tidspunkt

Styregruppen har flere gange talt om at flytte tidspunktet for afholdelsen af Kalundborg Rock’er, men i år er man særdeles tilfreds med, at den først finder sted i august.

”Vi er meget glade for, at Kalundborg Rock’er først er til august, hvor der forhåbentlig er ro på og normale tilstande,” slutter Inge Johansen.  

Som alle andre følger styregruppen hos Kalundborg Rock’eri situationen mht. Coronavirus nøje, og forholder sig til de meddelelser, som myndighederne udsender løbende.

I øvrigt er man også snart klar med flere nye navne til årets festival på Gisseløre til august.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0