AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rock’er: Arrangørerne tror på det

29-11-2020

Af Jens Nielsen

Arrangørerne bag Kalundborg Rock’er håber på at festivallen kan afvikles på den ene eller anden måde i 2021. Søndag startede billetsalget.

Søndag formiddag startede billetsalget til næste års Kalundborg Rock’er hos Punkt1 på Stejlhøj, samt ombytningen af dette års billetter til 2021 versioner.

”Det er også lige så meget for at vise, at vi lever stadig, og ikke har gravet os ned, at vi nu starter billetsalget, uden egentligt og vide hvordan verden ser ud til næste sommer,” siger Johnny Elmelund fra styregruppen bag Kalundborg Rock’er, og fortsætter,

”Jeg tror vi skal indstille os på, at det bliver en anden type festival end vi er vandt til, måske noget med at alle skal sidde ned, og så er det måske vores held, at vi ikke er så stor en festival som mange af de andre, der også har et stort teltområde.”

Mange kikkede forbi søndag formiddag hos Punkt1, både for og bytte billetter, men også mange som ville sikre sig en billet til næste års festival.

”Der er mange som glæder sig, der har lige været tre og købe billetter, som sagde, hvad dato er det egentligt det er, så det er meget friskt, at man kommer og køber billetter uden at vide hvornår det er,” fortæller Johnny Elmelund.

Julegaveide

En billet til Kalundborg Rock’er 2021 kunne måske være en god julegaveide, billetterne kan købes hos Punkt1 på Stejlhøj samt over billetsalg.dk

Lige nu håber vi på, at der bliver meldt nogle retningslinjer ud i starten af det nye år, så vi ved hvad vi skal forholde os til," slutter Johnny Elmelund, mens der bliver talt billetter til næste års festival på Goisseløre d. 20. og 21. august 2021.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0