AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rocker 2017 hænger måske i en tynd tråd

04-10-2016

Kalundborg Rocker 2016. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

På et evalueringsmøde tirsdag aften har Viskinge Badmintonklub trukket sig ud af styregruppen for Kalundborg Rocker, spørgsmålet er nu om resten af gruppen kan og vil fortsætte med at lave Kalundborg Rocker.

Tirsdag aften har styregruppen bag Kalundborg Rocker været samlet for at evaluere 2016 udgaven af musikfestivallen på Gisseløre. Et af punkterne på dagsordenen var årets underskud på 100.000 kroner, som skal deles med de fire foreninger der står bag, nemlig KGB, Old SBI, Viskinge Badmintonklub og Kalundborg Badmintonklub.

Fra Viskinge Badmintonklub var meldingen klar, klubbens bestyrelse har besluttet at trække sig ud af styregruppen grundet den økonomiske situation, oplyser Johnny Elmelund, presseansvarlig for festivallen.

Det betyder bl.a. et farvel til Søren Knudsen som i alle de år der har været Kalundborg Rocker, har været en bærende kraft i styregruppen, og som fra starten har været idemanden bag Kalundborg Rocker.

”Vi håber selvfølgelig at der bliver Kalundborg Rocker i 2017, men nu skal de tre øvrige foreninger tilbage til deres bestyrelser og diskutere situationen og så mødes vi igen mandag i ugen efter efterårsferien, vi håber at Kalundborg Badmintonklub kan overtage forpligtelserne fra Viskinge Badmintonklub, men det ligger også helt fast at skal vi fortsætte skal det være 100% og alle skal ville det, ellers er det bedre at stoppe, men jeg tror på at der bliver rock på Gisseløre igen i 2017”, fortæller Johnny Elmelund umiddelbart efter mødet tirsdag aften.

Kalundborg Rocker 2016 har søgt Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune om at dække underskuddet på de 100.000 kroner, men kulturchefen opfordrer udvalget til ikke at imødekomme ansøgningen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0