AnnonceLuk annonce
Kalundborg Rocker 2016 gav underskud

29-09-2016

Kalundborg Rocker 2016. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rocker gav i år et underskud på godt 100.000 kr. De penge forsøger de fire foreninger bag Kalundborg Rocker nu at hente hjem fra kommunen.

Kalundborg Rocker kører normalt ikke med underskud, men Kalundborg Rocker 2016 gav et underskud på godt 100.000 kr. De penge har Kalundborg Rocker ansøgt Kalundborg Kommune om at dække.

”Vi har kørt med overskud alle de andre år, men vi er foreninger, der står bag Kalundborg Rocker, vi har ikke en stor fond, hvor der ligger en stor opsparet kiste, som vi kan drive Kalundborg Rocker for. Vi ansøger Kalundborg Kommune om pengene, fordi vi er kede af, at vi ikke kan bidrage med noget til lokalforeningerne, som vi altid har gjort. I hvert fald så de ikke skal op med penge. Det handler jo netop om ansvarligheden i projektet over for idrætsforeningerne. Om Kalundborg Kommune imødekommer vores anmodning, ved vi ikke endnu,” siger presseansvarlig for Kalundborg Rocker, Johnny Elmelund.

Kulturchef i Kalundborg Kommune, Jane Hald Christiansen, indstiller til, at ansøgningen ikke imødekommes, da det er noget arrangørerne må påregne kan ske. Men ansøgningen skal nu behandles i Kultur- og Fritidsudvalget.

Kalundborg Rocker 2017

Johnny Elmelund understreger dog, at uanset om der var underskud på de 100.000 kr. eller ej, er det ikke det, der er afgørende for, om Kalundborg Rocker 2017 bliver til noget.

”Underskuddet er simpelthen opstået pga. virkelig skidt vejr, da vi afholdte Kalundborg Rocker i år. Der var et meget stort fald i salg af kolde drikkevarer, og dagsbilletter på selve dagen, altså de billetter, som folk køber ”i døren”, de udgjorde under det halve af, hvad vi har solgt de andre år. Så nej, vi er ikke vant til underskud, og det er virkelig ærgerligt netop, fordi vi gerne ville kunne give de fire foreninger bag et lille overskud til deres foreninger, også som tak for den store hjælp de giver os hvert år,” siger Johnny Elmelund og fortsætter:

”Men tilskud fra kommunen eller ej, har det ikke noget at gøre med, hvorvidt der bliver Kalundborg Rocker til næste år. Det er noget, vi altid mødes og drøfter, da det også handler om, hvorvidt os ni personer, der står bag projektet ønsker at fortsætte, eller om der skal andre ind over. Er nogen kørt trætte i det osv. Den diskussion ville vi have taget alligevel uanset, om der var underskud eller ej. Og umiddelbart tror og håber jeg da, at det er Kalundborg Rocker igen næste år.”

Omkring 450 frivillige hjælper hvert år til i ugen op til Kalundborg Rocker og dagene under og efter.

Kalundborg Rockers samlede budget er på 4,4 mio. kr., hvoraf de 2,1 mio.kr går til køb af musik.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0