AnnonceLuk annonce
Stort internationalt navn på Kalundborg Rock´er

18-01-2019

 

Status Quo kommer og spiller til Kalundborg Rock'er 2019.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Endnu engang er Kalundborg Rock’er klar til at offentliggøre et af de største navne, som festivalen til dato har kunne bringe til Kalundborg. Status Quo.

Status Quo gæster Kalundborg Rock’er 2019, og det glæder temaet bag festivalen, at de har fået fingrene i så stort et rocknavn.

”Det er naturligvis kæmpe stort for os, at have skrevet under på kontrakt med et stort udenlandsk navn, som bringer god gammel rock til vores festival,” siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for festivalen.

Status Quo har solgt langt mere end 100 mio. plader, og har spillet mere end 6.000 koncerter, hvoraf flere af deres turnéer har været totalt udsolgt.  De har rocket over hele verden, og har siden ‘Pictures of Matchstick Men’ i 1968 leveret hit efter hit.Med mega-hits som ’Rocking All Over the World’, ’Whatever you want’ og ‘In the Army Now’, har rockbandet indtaget hitlisterne, og skabt et bagkatalog, som de fleste både kender, og kan rocke med på. 

Indtil videre kommer altså Arrival From Sweden, Staying Alive, Kato, Gnags samt Status Quo og spiller til sommerens festival på Gisseløre i Kalundborg. 

 ”Som tidligere nævnt syntes vi selv, at det, med tre dage i år 2019, bliver kæmpe stort, og vi håber, at publikum vil tage godt imod, når hele programmet er ude. Vi glæder os helt vildt til at vise jer alt det, vi har brugt en masse timer på at planlægge til sommerens festival,” siger Johnny Elmelund.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0