Dato for Kalundborg Rock´er er besluttet

Kalundborg Rock'er. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Foreningerne bag Kalundborg Rock’er besluttede på et møde i går aftes, hvornår Kalundborg Rock’er 2017 skal løbe af stablen -nemlig den 11./12. august. Derudover blev den endelige styregruppe til festivalen sammensat.

Viskinge Badmintonklub, der ellers havde meldt sig ud af styregruppen, er nu tilbage, og er med, når Kalundborg Rock’er 2017 igen til sommer spiller musik for alle sine gæster i uge 32. Dog er en ny styregruppe sammensat, idet flere medlemmer af de forskellige foreninger er skiftet ud.

De fire foreninger stiller med hver to mand til styregruppen. Fra Old SBI er det Steen Jensen og Johnny Elmelund. Viskinge Badminton Klub stiller med Susanne Nielsen samt Mette Klos. Hos Kalundborg Badmintonklub er det Inge Johansen og Finn Korslund, og hos KGB Thomas Gosch og Morten Brændholdt. Ud over styrergruppen er der et økonomiudvalg samt sekretariat, der består af Connie Hansen, Jørgen Bo Jensen og Sussi Christensen.

Derudover er et nyt underudvalg kommet til, nemlig et sponsorudvalg.

”Sponsorudvalget skal være meget mere aktive vedr. sponsorater samt søge fonde og store virksomheder omkring tilskud til aktiviteter på festivalen,” siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig på Kalundborg Rock’er.

Billetsalg skydes snart i gang

Billetsalget skydes i gang med et festligt arrangement på Stejlhøj søndag den 27. nov. kl. 10. Denne dag vil billetterne, som tidligere år, blive solgt billigere.

Har du set vores nye side om Bil-Bolig-Butik - KLIK HER

Del