Kalundborg Muay Thai og Kickboxing fint repræsenteret

kontakt@tv-kalundborg.dk Privatfoto.

Kalundborg Muay Thai og Kickboxing har i de seneste år jævnligt været repræsenteret ved forskellige amatørstævner i Danmark, og den sidste weekend i november i år var ingen undtagelse. Ved et ’Upcoming fighters’ stævne i Albertslund, var Kalundborg klubben repræsenteret med hele tre kæmpere.

Stævnet blev skudt i gang med klubbens junior, Victor Poulsen, som kæmpede i klassen U/15 Diplom kamp (ingen slag til hovedet). Efterfølgende fulgte Gabriel Gothart, som efterhånden har en del diplomkampe bag sig, hvilket han så fint viste ved en udvikling af sin teknik.

Junior drengene blev skarpt forfulgt af klubbens Søren Nielsen, der udover at dyrke thaiboksning, også tidligere på året var med ved EM i OCR. Søren Nielsen er ikke helt ny i ringen, hvilket nok var til hans fordel, da han røg ind i en rigtig herre fight. Igennem tre omgange af to minutter var Søren Nielsen og hans modstander i næsten konstant clinch, hvilket kræver en ualmindelig god kondition. Det var en spændende kamp, og udfaldet blev en sejr til Søren Nielsen. 

I den seneste weekend, havde klubben en debutant afsted til stævnet ’Kings of the ring’ i Ringsted. Emil Andreasen har siden foråret trænet sig op til kamp. Emil kæmpede en utrolig flot teknisk debutkamp, imod en mere erfaren modstander. Kampen endte uafgjort, hvilket var en helt fair vurdering.

Men klubbens kæmpere er ikke de eneste, der træner hårdt flere gange om ugen i Spiralen.  Også klubbens motionister har en stor ære i, at skabe en positiv og motiverende stemning til træning, når klubbens trænere Søren, Brian, Bassam, Lars og Mikkel sørger for at give både børn og voksne sved på panden.  

Den 8. december kæmper klubbens spirende stjerne Genar Hussein til Danmarks største Thai stævne, ’Fight Night’ i Albertslund Musikteater, hvor klubben selvfølgelig håber at han tager en sejr med hjem.​

Del