AnnonceLuk annonce
Kalundborg Kommunen ansætter ny skoleleder

08-02-2019

Efter 18 år med den samme leder får Høng Skole 1. marts 2019 en ny mand på posten, når Peter Brandt tiltræder stillingen.

Peter Brandt kommer fra en stilling som afdelingsleder for indskolingen på Antvorskov Skole, som er den største skole i Slagelse Kommune. Peter Brandt, der er 47 år og bor i Slagelse, har været ansat på Antvorskov Skole siden sin uddannelse som lærer i 1998.

Peter Brandt ser frem til sit nye job:

“Jeg glæder mig til at tiltræde som skoleleder på Høng skole fordi den lokale folkeskole er en naturlig medspiller og et naturligt valg for borgerne i Høng.  Jeg glæder mig også til at arbejde sammen med de engagerede voksne på skolen med at videreudvikle en skole, hvor eleverne tilegner sig en række af de kompetencer de skal bruge i deres fremtidige liv. Jeg prioriterer et tæt samarbejde med forældre og børn, så eleverne kan yde deres bedste, og jeg er klar til at yde mit bedste for at vi sammen når vores mål.”

Direktør Mette Heidemann, der er ansvarlig for skolerne i Kalundborg Kommune, ser frem til samarbejdet med den nye skoleleder

”Peter er stærk på både det skolefaglige og på relationerne, som er så afgørende for et godt samarbejde mellem skolen og eleverne, forældrene, medarbejderne og lokalsamfundet. Under ansættelsesforløbet kom det desuden meget tydeligt frem, at Peter brænder for at sætte elevernes drømme og ambitioner i fokus – og for at skabe en skole, eleverne ikke vil hjem fra. Jeg er sikker på, at Høng Skole kan se frem til en styrket, faglig profil under Peter Brandts ledelse,” understreger Mette Heidemann

Skolebestyrelsen har været med til ansættelsen af den nye skoleleder. Bestyrelsesformand Bo Christiansen glæder sig på bestyrelsens vegne til et godt og konstruktivt samarbejde med Peter Brandt som skoleleder:

Høng Skole er den næststørste skole i Kalundborg Kommune med godt 460 elever.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0