AnnonceLuk annonce
Kalundborg Kommune forholder sig til corona-virus

02-03-2020

Kalundborg Kommune forholder sig til corona-virus og følger sundhedsmyndighedernes anvisninger nøje. Alle skoler, institutioner, borgercentre mv. fungerer som normalt.

Kalundborg Kommune fungerer som normalt. Det vil sige, at hverdagen på skoler, daginstitutioner, plejehjem, fritidstilbud, jobcentre eller andre dele af kommunen er uændret.

Kalundborg Kommune følger corona-virus situationen tæt og træffer de nødvendige forholdsregler i tråd med myndighedernes anbefalinger. Hvis situationen ændrer sig, vil skoler, institutioner mv. informere deres brugere direkte, skriver kommunen på deres hjemmeside.

Sådan skal du forholde dig

Hvis der ikke er mistanke om sygdom, kan man komme i Kalundborg Kommunes institutioner og på kommunens arbejdspladser som normalt – også selv om man har rejst i områder med smitte. Det gælder både borgere og medarbejdere. Områder med smittespredning er per 27. februar: Kina, Singapore, Hong Kong, Japan, Sydkorea, Iran og Italien i regionerne Emilia-Romagna, Lombardiet, Piemonte og Veneto.

Hvis der er mistanke om sygdom (feber og hoste, vejrtrækningsproblemer), og man har været i et af områderne med smitte inden for de sidste to uger/har været i direkte kontakt med en person under mistanke for corona-virus, skal man blive hjemme, ringe til egen læge eller lægevagten og følge lægens anvisninger. 

Og som altid skal man blive hjemme, hvis man er syg. Det gælder både borgere og medarbejdere.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Kalundborg Kommune opfordrer til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger til at beskytte både sig selv og andre mod smitte:

  • God håndhygiejne, primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre
  • Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside sst.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0