AnnonceLuk annonce
Kalundborg købmænd nomineret til Hverdagens Helte

08-03-2021

Meny købmændene var live igennem til Go' Morgen Danmark

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Købmand Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen fra Meny i Kalundborg er blevet nomineret til ’Hverdagens Helte’ af flere af deres kunder i supermarkedet. Det betyder helt konkret, at er der nok, der stemmer på dem, kan de ende med at komme på et dansk frimærke, præcis som flere kongelige har fået æren tidligere.

For første gang nogensinde får fem nulevende, ikke-royale personer plads på et frimærke, og alle borgere i Danmark kan være med til at bestemme, hvem der fortjener en plads på frimærket. PostNord har sammen med Falck reserveret pladsen på fire millioner nye frimærker til én af hverdagens helte fra hver region i Danmark. Købmændene Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen fra Meny i Kalundborg er blevet nomineret af flere af deres kunder, og nu er det så op til borgerne i Kalundborg, om de to herrer får så mange stemmer, at Kalundborg, via de to købmand, kommer på kortet - eller rettere et frimærke.

Helte optræder ofte på film, men de findes altså også i virkeligheden. I vores omgangskreds, nabolag eller på vores job. De er imidlertid højst sandsynligt ikke udstyret med hverken røntgensyn eller evnen til at flyve. Derimod har de superkræfter. Superkræfter i form af overskud, hjælpsomhed og en vilje til at gøre en forskel i andre menneskers liv, og netop de kvaliteter mener en hel del kunder i Meny Kalundborg, at de to købmænd besidder. Derfor besluttede flere af kunderne sig også for,  at nominere de to købmænd til ’Hverdagens Helte’, og i den forbindelse blev Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen kontaktet af Go’ Morgen Danmark i sidste uge, hvor de var med i studiet live – dog virtuelt.

”De ringede fra Go’ Morgen Danmark og spurgte, om det var okay, at vi blev ringet op og stillet nogle spørgsmål på live-tv i forbindelse med, at nogle af vores kunder har nomineret os til Hverdagens Helte. Det blev vi selvfølgelig overraskede over, men da også meget glade for,” fortæller Peter Egebæk, og fortsætter: ”For os findes der jo ikke en større gestus end kunders tilfredshed. Det er den tilfredshed, der er vores drivkraft og giver os energi. Efterfølgende har vi oplevet, at utrolig mange kunder har givet sig tid til at stoppe og lykønske os med nomineringen. Her har vi jo også en chance for, som by, at markere os for noget positivt.”

Sådan  foregår det:

  • Du kan nominere en hverdagshelt indtil den 19. marts 2021 kl. 12
  • En komité fra PostNord og Falck udvælger de fem bedste kandidater fra hver region
  • Der åbnes for afstemningen blandt de regionale kandidater fra den 23. marts kl. 12. Afstemningen lukker den 4. april kl. 12
  • En jury kårer de endelige vindere blandt kandidaterne med flest stemmer
  • Vinderne offentliggøres den 14. april og bliver fejret på Falck Museet på Egeskov Slot den 29. maj
  • De fem vindere tegnes af Thomas Thorhauge, bl.a. kendt som tegner hos Politiken
  • Frimærkerne udgives den 16. september 2021

Har man lyst til at bidrage til, at chancen øges, for at Danmark får et frimærke med de to købmænd fra Kalundborg, kan man kvit og frit gå ind og nominere her.

https://www.postnord.dk/kampagne/hverdagens-helte/spillet?fbclid=IwAR3vP0u_ugE-B83kIjuH8R7AEQpfdfhCXf7MsVV2-Meqw3n0l4dmMOSLuu4


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0