AnnonceLuk annonce
Kalundborg Golfklub inviterer til Pink CUP 

24-06-2021

Den 4. juli afholder Dameklubben i Kalundborg Golfklub sin årlige Pink CUP. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Endnu engang afholder Dameklubben i Kalundborg golfklub sin årlige Pink CUP match til fordel for kampen mod brystkræft søndag den 4. juli. 

Pink CUP matchen er del i en golf turnering, der spilles for 19. år i træk i golfklubber over hele landet. Matchen spilles som stableford, og der vil være en putte konkurrence. Der er igennem årene indsamlet 43,8 mio. kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for brystkræft.

Forberedelserne til matchen er i fuld gang med mange forskellige aktiviteter, der alle har samme formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Ud over golfspillernes arbejde, er der også mange lokale i Kalundborg, der sponsorer præmier til Pink CUP, hvilket betyder, at der er mange fine præmier til matchen.

Der sælges ydermere lotteri, og igen i år har golfklubben modtaget et kunsttryk, som er sat på aktion. I år er kunsttrykket lavet af Morten Christoffersen, der har arbejdet med maleri, skulptur, ætsning, litografi og træsnit. Årets motiv med alle fuglene på markerne er inspiceret af sort sol i marsken i Sønderjylland. Derudiver har golfspiller i Kalundborg golfklub, Tove Huniche, doneret et maleri. Begge billeder kan ses i golfklubben, hvor man også har mulighed for at byde på dem.

”Vi håber, at mange vil deltage. Der er brug for pengene, hvor 60 % går til forskning, 19 % går til patient- og pårørende støtte og 18 % til forebyggelse og oplysning. Chancen for at overleve er steget støt gennem de senere år. Takket være forskning i sygdommen,” siger Anita Holm-Jensen fra Kalundborg Golfklub.

Alle golfspillere - mænd og kvinder kan deltage. Alle penge, der indsamles, går ubeskåret til det gode formål. Sidste tilmelding til turneringen, der foregår den 4. juli, er den 30. juni kl. 18. Udtrækning af gevinster og afslutning af auktionen vil foregå umiddelbart efter matchen den 4. juli.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0