AnnonceLuk annonce
Kalundborg Firma Sport inviterer til Åbent Hus

18-08-2019

Der er også mulighed for at spille bowling gennem Kalundborg Firma Sport. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg Firma Sport inviterer alle interesserede til Åbent Hus fredag d. 23. august, hvor der informeres om de mange tilbud som foreningen tilbyder.

Kalundborg Firma Sport tilbyder en bred vifte af tilbud til de 700 medlemmer som foreningen har, men der er plads til flere, derfor inviterer Kalundborg Firma Sport til Åbent Hus, fredag d. 23. august fra kl. 16.30 til 18.30 i Kalundborghallens mødelokale 3 (ovenfor svømmehallen).  Her er alle velkommen til at kikke forbi for at høre mere om de mange tilbud, lige som der serveres en forfriskning. Denne dag er der også mulighed for at få en tid til at spille badminton.

Kalundborg Firma Sport tilbyder Volleyball, Svømning, Badminton, Billard, Bowling, Friluftsliv og L`hombre.

Når først kontingentet på kr. 360,- for et helt år er betalt, kan man deltage i alle aktiviteter, kun til bowling er der en baneleje.

”Svømning er vores helt store attraktion, en familieaktivitet hvor forældre hygger med børnene,” fortæller Bjarne Kure Pedersen, formand for Kalundborg Firma Sport.

Svømning foregår hver fredag fra kl. 17.00-18.45.

Badminton foregår i Kalundborghallen og i Nyruphallen, mens der spilles billard i Tømmeruphallen, det er tirsdag aften.

Tirsdag spilles der også volleyball, her dropper man bare ind og så laves der to hold af de fremmødte. Volleyball er i Kalundborghallen.

Onsdag spilles der bowling i bowlingcentret, og mandag formiddag og tirsdag aften spilles der L`hombre i Munkesøens Aktivitetscenter.

Endelig arrangerer afdelingen for friluftsliv en række gå og vandreture.

Kalundborg Firma Sport er for alle

Alle interesserede kan blive medlem af Kalundborg Firma Sport, for år tilbage var det meget firmaklubber som var medlem, men sådan er det ikke længere.

”Vi har selvfølgelig rigtigt mange kollegaer fra forskellige virksomheder som medlemmer, men ellers er vi en sportsforening helt på lige fod med andre foreninger i kommunen, og så tager vi specielt hensyn til børn og pensionister, som kun betaler halv pris,” siger Bjarne Kure Pedersen.

Kalundborg Firma Sport er medlem af Dansk Firma IdrætsforbundKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0