AnnonceLuk annonce
Unge iværksættere inviterer til Åbent Hus

01-10-2018

Indehaverne af Kalundborg Autolakering, Emil Olsen og Morten Sonne Faigh, i den moderne sprøjtekabine. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er et år siden at de to iværksættere Morten Sonne Faigh og Emil Olsen slog dørene op til Kalundborg Autolakering. Fredag d. 5. oktober holdes der Åbent Hus.

De to unge iværksættere, Morten Sonne Faigh fra Høng og Emil Olsen fra Næstved satsede alt for et år siden og åbnede deres eget firma, Kalundborg Autolakering i lejede lokaler beliggende på Ellemosevej 5A i Ugerløse.

Der har været travlhed lige fra starten og der blev aldrig holdt en indvielse i forbindelse med åbningen af det moderne autolakereri, men det rådes der nu bod på, når der fredag d. 5. oktober inviteres til Åbent Hus for at markere både åbning, men også at der nu er gået et år siden Morten Sonne Faigh og Emil Olsen satsede omkring to millioner kroner og sprang ud som selvstændige erhvervsdrivende.

Der er åbent hus fra kl. 14, og fra kl. 15 er der bestilt pølsevogn så gæsterne kan få stillet sulten og tørsten.

Selv om firmaet hedder Kalundborg Autolakering skal man lige uden for Kalundborg by for at få malet sin bil, møbler, døre og køkkenlåger, virksomheden har lejet  500 kvadratmeter på Ellemosevej 5A i Ugerløse lige uden for Kalundborg, bygninger der er ejet af virksomheden Dan Arctica (de tidligere Frovin Vinduer og Døre bygninger), her er der investeret omkring to millioner kroner i bl.a. en stor moderne sprøjtekabine, et avanceret ventilationsanlæg, brandsikring samt kontor, lager og mødelokale.

Gået over al forventning

”Det første år er gået over al forventning, selv om vi i starten havde dårlig mave over at have investeret så mange penge, men vi har fået god støtte fra en lang række af kunder, de fleste fra autobranchen, og med arbejdsuger på omkring 70 timer håber vi på at vi snart kan ansætte en mand,” fortæller Morten Sonne Faigh.

Vind 5000 kr. til malerprojekt

I forbindelse med Åbent Hus-arrangementet vil der blive trukket lod om et gavekort på kr. 5000,- blandt de besøgende, som kan anvendes til et malerprojekt.

På Åbent Hus dagen nu på fredag vil der også være udstillet en række kunde biler som har været forbi de to dygtige autolakerer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0