AnnonceLuk annonce
Tre navne mere til Kalundborg Rock´er

11-02-2017

Die Herren er på programmet til dette års Kalundborg Rocker. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er 2017 løfter nu sløret for endnu tre navne til årets musikfestival på Gisseløre til august. Tre navne i hver sin genre.

Kontrakterne er nu underskrevet på yderligt tre navne til dette års Kalundborg Rocker 2017.

Navne som nok vil henvende sig til tre forskellige publikummer, og det er lige netop ideen med Kalundborg Rock’er, der skal være musik for hele familien.

For nøjagtigt et år siden trak Lars Lilholt fulde huse i Kino Den Blå Engel, til august står han på den store scene på Gisseløre med sit band og på sætlisten vil være sange fra hele Lars Lilholts lange karriere – og mon ikke både Kald det kærlighed, Held og Lykke, Hvidsten kro, Cafe Måneskin og nogle af de nyeste Amulet sange er med. Helt sikkert vil der dog gjalde et voldsomt ”Hej Ho” ud i natten, når bandet nådesløst vil tampe Den hvide Dværg.

Efter Lars Lilholts yderst succesfulde medvirken i Toppen af Poppen i 2015, er den gamle folk-rocker pludselig blevet hip igen. Også blandt de unge.

Die Herren

Et band som også sælger billetter er det det danske U2-kopiband Die Herren, billetterne har været revet væk på få minutter, de to gange de har gæstet Raklev Kirke, så der er ingen tvivl om at Die Herren også vil sælge billetter til Kalundborg Rocker, når forsanger Mono, alias Morten Marcher Jönsson, sammen med resten af bandet indtager scenen på Gisseløre.

Et lysshow af hidtil usete dimensioner

Det tredje navn som folkene bag Kalundborg Rock’er kan præsentere i denne omgang er danske Carpark North, og de lover et lysshow af hidtil usete dimensioner, en energiske optræden, og 14 års legendariske og nutidige hits, så bandet lover simpelthen sommerens største brag af en rockkoncert.

Kalundborg Rock'er afvikles d. 11. - 12. august.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0