AnnonceLuk annonce
Kære Per-Henrik Goosmann.

09-06-2019

Læserbrev:

Svar på læserbrev af Per-Henrik Goosmann https://tv-kalundborg.dk/Er-der-nogen-som-overhovedet-reflekterer-over-valgresultatet-i-Kalundborg

Kære Per-Henrik Goosmann

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig, for din store indsigt i familien Dannenberg's politiske mål og intentioner. 

Vi er alle i familien, dig - dybt beæret over den velmenende anerkendelse, som du har præsteret med denne storslåede, fyldestgørende og dybdegående analyse, på baggrund af det stående valgresultat, efter Onsdagens folketingsvalg.

Det er ganske sandt, at der rundt om køkkenbordet hos familien Dannenberg, hen over frokosten på et år, bliver lavet mere politik - end der gør på Christansborg i løbet af 4. Det, på trods af at ingen har tænkt sig at stille op, men blot præge den politiske diskussion, i en sund og nationalkonservativ retning, hvilket har slået rødder, i hele kommunen.

Det står ikke til diskussion, at vi i familien Dannenberg og hos tilsyneladende, mindst 40862 ud af 52370 vælgere fra Kalundborg kommune, slutter op om det paradigmeskifte, som er blevet vedtaget på Christiansborg, hen over midten og med ca. 70% af Folketinget, der stemte for.Iøvrigt påfaldende, at det er tæt på den samme procentdel af vælgerne i kalundborg kommune, som ønsker at bibeholde disse stramninger (ca. 78%). Disse vælgere har valgt at sætte deres kryds ved flere partier, (Soc.dem, Venstre, DF, Kons. og LA.), som tilsammen har gennemført, forhandlingen og indførelsen af paradigmeskiftet. 

At 3316 ud af 40862 vælgere ønsker en endnu strammere kurs er så noget andet, som vi vil arbejde hårdt på at gennemføre, det vil jeg garantere dig for.

For tiden er nu kommet, til at hjemsende alle dem som er kommet til Danmark, hvor deres krav på beskyttelse er udløbet. Subsidiært, til nærområdet, hvis hjemlandet ikke ønsker at modtage dem.

Udlændinge, som begår kriminalitet, skal udvises konsekvent og efter første dom!

Udlændinge, skal forsøge sig selv, fra det øjeblik de opholder sig i Danmark!

Der skal indføres et totalt asylstop!

Den eneste her, der giver udtryk for fascistiske tendenser, er Hr. Per-Henrik Goosmann, når han udtrykker sig på denne måde om 4 ud af 5, af byens borgere, som værende rotter. Blot fordi han ikke bryder sig om det valg, vælgerne har truffet. I modsætning til Per-Henrik Goosmann, underkender jeg bestemt ikke andre partier eller deres holdninger og føler et personligt behov for at stemple dem med mærkater.

For fremtiden, vil jeg dog anbefale dig, dette pragteksemplar, -"ja, man fristes jo næsten til at sige" denne kavalkade af mislykkede politiske projekter, til at komme ud af osteklokken, smide din politiske korrekthed ud i skraldespanden hvor den hører hjemme og ikke mindst undgå rødvinen, når du sætter dig til tasterne, og kaster om dig med opfordringer og trusler - eller i såfald, prøve at stille op i en ny branche.

Jeg har hørt at der skulle være en ledig stilling hos Comedy-ZOO. Det burde ikke være nogen sag for sådan en dygtig kommunikationsrådgiver og PR mand. For det må da være en joke, at du ønsker at deportere 78% af Kalundborg Kommunes indbyggere, udenfor kommunegrænsen!

Med venligste hilsner 
Henrik DannenbergFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0