AnnonceLuk annonce
Teaterprojekt om de sociale medier

07-11-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag den 2. december er der premiere på teaterkoncerten 'Like Me...' på Musisk Skole Kalundborg, der handler om de sociale mediers indflydelse på godt og ondt.

Omkring 20 valgfagselever fra Rynkevangskolen og Skolen På Herredsåsen har siden sommerferien arbejdet med et musik-, teater- og danseprojekt på Musisk Skole. Projektet er resultatet af et intensiveret samarbejde mellem Musisk Skole, Ungdomsskolen, og folkeskolerne, og derudover er der sideløbende med teaterprojektet et valghold for folkeskoleeleverne på Allikelund Gymnasium. Valgholdet medier og kommunikation står for en stor del af PR-materialet til projektet, og de arbejder også på store videoprojektioner, der skal være en del af forestillingens scenografi og udtryk.

Det hele munder altså ud i en teaterkoncert, der har premiere mandag den 2. december 2019 kl. 19, og forestillingen iscenesættes af skuespiller Line Jønsson i tæt samarbejde med undervisere fra de involverede skoler og institutioner. Forestillingen spiller derefter seks skoleforestillinger fra den 3. - 5. december.

Om forestillingen: 

I Teaterkoncerten ” Like Me.....” følger vi en gruppe helt almindelige piger, på en helt almindelig dag, i en helt almindelig by. De lever deres liv efter likes og pointsystemer, der gør det muligt for dem at få en kæreste, et bedre job, eller muligheden for at vinde en præmie som den allermest populære nogensinde. De er vant til at leve i en verden, hvor alt skal være perfekt. Men en dag går det galt.

Teaterkoncerten ”Like Me” er en kommentar til det digitale samfund, de unge vokser op i. Teksterne er skrevet af de unge selv, og forestillingen tager afsæt i den stigende perfekthedskultur, som de unge vokser op i. ”Like Me” handler om de sociale mediers indflydelse på godt og ondt.

Forestillinger

2. december 2019 kl. 19.00 Premiere
3. december 2019 kl. 10.00 Skoleforestilling
3. december 2019 kl. 12.30 Skoleforestilling
4. december 2019 kl. 10.00 Skoleforestilling
4. december 2019 kl. 12.30 Skoleforestilling
5. december 2019 kl. 10.00 Skoleforestilling
5. december 2019 kl. 12.30 SkoleforestillingFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0