AnnonceLuk annonce
Kæmpe tarteletter sammen med juletræstænding

19-11-2018

Der er allerede pyntet op til jul i Høng Centret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Høng Centret er helt klar til Black Friday nu den kommende fredag, med masser af gode tilbud, julemand, godteposer og Vestsjællands største tarteletter.

På fredag bliver der ikke kun masser af gode tilbud når Høng Centret fejrer Black Friday, Høng Centret benytter også dagen til at tænde det store juletræ ved centret, der bliver underholdning med gospelmusik, godteposer til børnene og gløgg til de voksne, og så er der 200 som kan være heldige at sikre sig en billet til Vestsjællands største tartelet.

Høng Centret skruer op for julestemningen på fredag, hvor borgmester Martin Damm, traditionen tro, tænder for det store juletræ lige uden for centret og holder tale, det sker kl. 17.

Umiddelbart efter at træet er tændt vil Gospel United underholde og julemanden deler hele 300 godteposer ud til børnene mens de voksne kan nyde et glas gløgg hos Sparekassen Sjælland-Fyn.

Vestsjællands største tarteletter

I forbindelse med Black Friday og jul i Høng Centret er der også premiere på Vestsjællands største tarteletter. 200 billetter er der sat til salg, og her mandag er der faktisk kun 34 billetter tilbage.

Tarteletterne har en diameter på 17 cm, som bliver fyldt med 500 gram lækkert tartelet fyld.

Det er Søren Tullesen fra Skipperkroen som står for de store tarteletter. De serveres kl. 18.30, og de sidste billetter, til en pris under 50 kr., kan købes i Mega i Høng Centret.

”Vi er lidt anderledes her i Høng Centret, vi fester når der er en anledning,” siger Mogens Gyldenvang fra Høng Centret. Og der er ingen tvivl om at der bliver fest, men måske også lidt ondt i maven når den store tartelet er spist.

Ud over gospel vil musiker Troels Christensen også underholde, første gang mellem kl. 15 og 17, og igen fra klokken 18.30 til 19.30.

22% rabat

I forbindelse med Black Friday giver de fleste af butikkerne i Høng Centret hele 22% rabat på varerne, så en god anledning til at få købt de første julegaver.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0