AnnonceLuk annonce
Kæmpe ordre til Punkt1

07-06-2020

Der køres hvidevarer ud af lageret i en lind strøm hos Punkt 1 i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Boligselskab i Århus har valgt Punkt 1 i Kalundborg som leverandør af hvidevarer, det har givet en kæmpe ordre på hele 1150 enheder.

De fleste kender Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg, den store flotte hvidevarebutik med det store udvalg, men Punkt 1 i Kalundborg har også en afdeling som udelukkende kun sælger hvidevarer til erhverv, og her er der lige landet en kæmpe ordre på hele 1150 hvidevareenheder til et boligselskab i Århus.

”Her pakker vi Århus, så pakker vi Ålborg ved port 4 og København ved port 2,” fortæller Steen Jensen, der sammen med Jesper Abkjær Petersen, er indehavere af Punkt 1 i bl.a. Kalundborg, mens han viser rundt.

Der er hektisk aktivitet på bagsiden af Punkt 1 på Stejlhøj da vi kikker forbi, flere store varevogne er ved at blive læsset og medarbejdere kører køleskabe og komfurer ud fra lageret i en lind strøm.

Der pakkes hvidevarer til både København, Århus og Ålborg, men de fleste enheder til den stor Århus ordre leveres med sættevogne direkte fra fabrikken.

”Det her kan kun lade sig gøre på grund af nogle gode medarbejdere. Vi sender tre mand til Århus i 14 dage for at montere de mange hvidevarer, og når de så er der, så tager de lige til Ålborg i weekenden og monterer 21 huse for en anden kunde,” fortæller Steen Jensen, og fortsætter,

”Ordren til Ålborg har vi fået på grund af, at vi leverede noget til dem i København lige inden jul, og der var de imponeret af, at vi kunne køre ind en lørdag formiddag med de sidste varer så der kunne gøre klar til indflytning, så derfor har de valgt os som leverandør.”

Punkt 1 i Kalundborg har også en bil som hver dag kører hvidevarer til København.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0