AnnonceLuk annonce
Kæmpe bingoshow – præmier for 100.000 kroner

03-05-2019

Der er masser af spændende præmier fra Meny Kalundborg til det store Bingo Show i Røsnæshallen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag den 26. maj er den ukronede banko-konge, Banko Carl, i Røsnæshallen til Meny Bingo Show, og der er flotte præmier for lige godt 100.000 kr.

Søndag d. 26. maj kl. 15 danner Røsnæshallen rammen for et kæmpe Bingo Show med den kendte banko-entertainer, Banko Carl, og med Meny på Nørre Alle som arrangør, sammen med Støtteforeningen for RGI og Røsnæshallen.

Til Meny Bingo Show er der præmier for godt 100.000 kroner, hovedpræmien er brugsretten til en helt ny Ford Focus i et halvt år, leveret af Ford forhandler Hans Frederiksen A/S. Den præmie alene har en værdi af 30.000 kr.

Men der er også mulighed for at vinde masser af gavekurve fra Meny Kalundborg til en værdi af 500 kr. pr. stk., en enkelt kan vinde en Coca Cola cykel, mens andre kan vinde kvartalsforbrug af brød fra bageriet RUG, kvartalsforbrug af en ugentlig buket, en heldig vinder kan gå hjem med 5000 kr. kontant og så er der et væld af sidegevinster, faktisk fem til hver side hver gang der er bingo, samt alle de andre spændende præmier.

Billetterne til bingospillet købes hos Meny på Nørre Alle, og indgangsbilletten skal efterfølgende indløses til seks bingoplader i Røsnæshallen, hvor der naturligvis også er lejlighed til at købe flere plader.

Banko Carl har indgået et underholdningsmæssigt samarbejde med Brian og Fætter (duoen Butterflies), som han i nogle år har samarbejdet med på lokalt plan med disse store shows, og derfor bliver der masser af både banko og show i Røsnæshallen, lige som der er gratis isvafler til alle børn.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0