Kæmpe Padel Center åbner til maj

Af Jens Nielsen

PadelFun4all slår dørene op til et 2000 kvadratmeter stort Padel Center først i maj, håndværkerne har travlt, den store industrihal begynder at tage form til et topmoderne Padel Center.

Det er Anders Nielsen, Kalundborg og Lars Christensen, Holbæk, som står bag det nye 2000 kvadratmeter store Padel Center PadelFun4all, som åbner først i maj måned i en af de store industrihaller på Casa Danica på Hareskovvej i Kalundborg.

Håndværkerne gik i gang omkring årsskiftet, og nu begynder det store Padel Center at tage form. Der er gravet 70 meter kloakledning ned, hele loftet og de store limtræsdragere er malet tre gange med en speciel brandhæmmende maling, der er stillet skillerum op til toilet og omklædning, men der er opgaver nok at tage fat på før de første gæster kan spille Padel.

”Det har været en stor omgang, og der er et stykke endnu før håndværkerne er færdige, men de gør det godt. Vi mangler noget maling på væggene, der skal nye døre og vinduer i hele vejen rundt, ovenlysvinduerne bliver skiftet og gulvet skal ordnes,” fortæller Anders Nielsen, mens han viser rundt i den kæmpestore hal.

Selve Padel banerne kommer fra Spanien, og de skulle gerne lande i Kalundborg sidst i april.

”Vi håber at banerne lander her sidst i april og så varer det omkring fire dage at stille det hele op, men vi er lidt udfordret i forhold til, at de folk som skal stille banerne op, kommer fra Spanien, og hver gang de har været i udlandet, skal de i karantæne, men vi håber det hele går op, og så er vi klar til at åbne d. 8. maj,” fortæller Anders Nielsen.

I det nye store Padel Center, PadelFun4all, som i øvrigt bliver nabo til CrossFit Kalundborg, bliver der fem dobbeltbaner, et loungeområde og en shop.

Padel er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Banen er 10 x 20 m og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet.
Padel er en social sport, da det altid spilles af fire spillere og som er Danmarks og verdens hurtigst voksende sport og en super aktivitet der kan spilles af alle, uanset køn, alder & niveau.

Del