AnnonceLuk annonce
Kæmpe Miele rabatter i fire dage

29-11-2016

Steen Jensen, indehaver af Punkt 1 er klar til fire dage med store rabatter på Miele produkter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg holder lagersalg på Miele produkter i fire dage.

Tirsdag formiddag er den første af flere lastbiler landet ved Punkt 1 i Kalundborg, fyldt til randen med Miele produkter som sættes til salg ved et stort lagersalg torsdag, fredag, lørdag og søndag i denne uge.

”De mange hvidevarer kommer fra Mieles hovedkvarter i Glostrup, hvor de har været brugt i udstillingen, men der er også en lang række af varer som aldrig har været pakket ud, fx udgåede modeller”, fortæller Steen Jensen, der sammen med Jesper Abkjær Petersen, er indehaver af Punkt 1 på Stejlhøj og Danmarks største Miele forhandler, og kan derfor give kunderne den rigtige rådgivning om produkterne.

Det store lagersalg kommer til at indeholde disse Miele produkter: vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køle- fryseskabe, ovne, støvsugere, espressomaskiner, strygeruller, kogeplader og emhætter.

Der ydes selvfølgelig to års fuld reklamationsret på alle produkterne, ligesom Punkt 1 kan levere og montere produkterne mod et mindre gebyr.

Lagersalget starter torsdag d. 1. december kl. 10 på Stejlhøj 46, Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0