AnnonceLuk annonce
Kæledyrsdag i Ubby

11-09-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd efterlyserbørn, der vil udstille deres kæledyr i efterårsferien. 

Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd vil gerne invitere børn til at udstille deres kæledyr i Ubby bibliotek og forsamlingshus i efterårsferien.  Der er mulighed for at vinde et gavekort på 200 kr. til en dyrehandel. 

Arrangementet er et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd, frivillige og Kalundborg Biblioteker. Tilbage i 2015 blev der afholdt borgermøde i Ubby forsamlingshus, hvor emnet var Fremtidens kultur i Ubby Forsamlingshus. En af de ting borgerne pegede på, var ønsket om et kæledyrsarrangement i skolernes efterårsferie, efter samme model som de tidligere afholdte kæledyrsdage på fx Høng og Kalundborg Bibliotek. Dette blev afholdt i 2015 og 2016 med stor succes, og utrolig mange besøgende.
Men ønsket eksisterer stadig blandt bibliotekets brugere, og både bibliotek og lokalråd har fået adskillige opfodringer på, at gentage succesen, hvilket nu sker.

Dagen bliver tirsdag den 15. oktober kl. 13 – 15.30, hvor tidsrummet frem til kl. 15 skal være med udstilling af børns kæledyr. 
Programmet offentliggøres senere, men bliver sprængfyldt med spændende tilbud, hvor man kan møde Krokodille Zoo med slanger og krybdyr, miniatureheste, hundeshow ved Kennel Golden Twigs, servicehunde, ponyridning,konkurrencer, udstillinger og meget mere. 

Blandt de udstillede dyr vil en vinde en ærespræmie i form af gavekort på kr. 200,- til en dyrehandel.Alle børn der deltager, vil ydermere modtage et diplom som tak for deltagelse, og undervejs er der selvfølgelig forplejning. 

Børn, der har lyst til at deltage med deres kæledyr, skal tilmelde sig senest mandag den 7. oktober kl. 12 via bibliotekshjemmeside www.kalundborgbib.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0