AnnonceLuk annonce
Kæledyr efterlyses

14-09-2016

Der var stor interesse for sidste års kæledyrsudstilling, derfor gentages i den i år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker vil gerne, igen i år, invitere alle børn til at udstille deres kæledyr i Ubby Bibliotek og Forsamlingshus i efterårsferien.

Sidste år afholdte Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk lokalråd i et tæt samarbejde Kæledyrsdag i Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus. Det var en kæmpe succes, med mange besøgende.

På opfordring fra flere, gentages arrangementet igen.
I år bliver det torsdag d. 20. oktober klokken 13-16, hvor tidsrummet frem til kl. 15 skal være med udstilling af børns kæledyr.

På dagen kan se udstilling af slanger og krybdyr, hundeshow ved Kennel Golden Twigs, møde en hundefrisør, ponyridning, miniture-heste, konkurrencer, udstillinger og meget mere.

Blandt de udstillede dyr, vil der blive udpeget det mest charmerende kæledyr, og præmien er 200 kroner til en dyrehandel.  Alle børn der deltager vil modtage et diplom.

Børn, der har lyst til at deltage med deres kæledyr, skal tilmelde sig senest mandag
d. 3. oktober til Bibliotekar Lea Uldall på tlf.: 24801412 eller sende en mail til lea.uldall@kalundborg.dk


Det er kun børn, som må udstille deres kæledyr, og det skal være raske dyr. Dyret skal være i bur. Hunde og katte er ikke tilladte på kæledyrsudstillingen.

Arrangementet er et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd, frivillige og Kalundborg Biblioteker.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0