AnnonceLuk annonce
Kåret som Årets Varehuschef

09-12-2018

Kirsti Thygesen, varehuschef Kvickly Kalundborg, er netop kåret som Årets Varehuschef. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kirsti Thygesen er netop blevet kåret som Årets Varehuschef i Kvickly kæden. ”Jeg kan ikke gøre det uden dygtige medarbejdere,” siger varehuschefen.

På Kvickly kædens årlige seminar har man udpeget Årets Varehuschef i hver af kædens distrikter og blandt de selvstændige brugsforeninger.

Varehuschef Kirsti Thygesen, Kvickly Kalundborg, er valgt som Årets Varehuschef blandt de selvstændige Kvickly-huse.

”Fælles for Årets Varehuschefer er, at de har en meget høj standard i deres butikker, at de er dygtige ledere der går foran og inspirerer medarbejderne, at de skaber stærke resultater og har en flot udvikling,” siger kædedirektør Allan Kristoffersen, Kvickly.

”Jeg er selvfølgelig rigtig glad, men jeg kan jo ikke gøre det alene, det er jo lige så meget de dygtige medarbejderes fortjeneste,” siger Kirsti Thygesen.

Kvickly Kalundborg har øget kundestrømmen i år, der er vækst på omsætningen, butiksstandarden er høj, alt sammen parametre, som sammen med kundernes vurdering, indgår i den samlede bedømmelse når Årets Varehuschef skal findes.

”De kikker på hele pakken, og det tæller også at vi er med i mange lokale aktiviteter,” fortæller Kirsti Thygesen.

Eneste kvinde

Kirsti Thygesen er i øvrigt eneste kvindelige Kvickly varehuschef i hele landet.

”Fordelen er, at når alle varehuschefer er samlet til møde, så er der ikke kø på dametoilettet,” griner Kirsti Thygesen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0