AnnonceLuk annonce
Billedserie: Unge talenter vandt på hjemmebane

26-02-2017

Lucas Lorentsen vandt U17, selv om han normalt kører i U15. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To helt unge cykelryttere kørte hver en flot første plads hjem ved 5. afd. af MTB Vintercup, som er afviklet i Kalundborg søndag.

Lucas Lorentsen kan meget vel blive et af de navne vi kommer til at høre rigtigt meget mere til i fremtiden, den 13-årige mountainbikerytter fra Kalundborg, vandt i dag, søndag, klassen for U17 i MTB Vintercup, femte afdeling, som er afviklet i Munkesøen med Kalundborg Cykle Club som arrangør.

Lucas Lorentsen har vundet de fire første afdelinger i U15 klassen og er dermed sikker vinder af vintercuppen, derfor blev han i dag sat en klasse op for at få mere modstand fra ryttere som er væsentligt ældre og mere stærke, men det lod ikke til at påvirke Lucas Lorentsen. Om det var hjemmebanefordelen skal selvfølgelig ikke kunne siges, men den unge Kalundborg ryttere satte resten af feltet i U17 til vægs og kørte først over målstregen.

I U15 var der også sejr til en lokal rytter, her kørte Malte Glad sig ind på en flot førsteplads, mens Jeppe Roer blev nr. tre.

I motionsklassen kørte Jannik Tino Jensen en flot anden plads hjem.

126 til start

MTB Vintercuppen er en sjællandsk løbsserie for mountainbike ryttere, Kalundborg Cykle Club stod i dag som arrangør af den femte afdeling. Star/mål området var som tidligere, på Munkesø stadion, og den 4,5 km. lange rute gik gennem skov, stier, asfalt og grus, og med masser af stigninger, især det spor som er lavet på skrænten op mod Esbern Snaresvej gav deltagerne nok at se til.

Eliteklassens løb var på fem kvarter, mens de mindste klasser kun kører 50 minutter.

Selv om det har regnet en del i ugen op til løbet, var det meste af ruten ganske fin at køre på, og jo flere ryttere der kørte på sporet, jo mere tørt blev det.

Sjete og sidste afdeling køres i Sorø d. 5.marts.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0