AnnonceLuk annonce
Hygge og moderne toner i Juvi

08-02-2020

17-årig Hibeh fra Kalundborg, der vandt talentkonkurrencen i Juvi Klubben sidste år, skrev autografer efter, at hun havde optrådt i Juvi Klubben torsdag aften. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Juvi Klubben i Kalundborg havde torsdag aften inviteret kommunens skolers 4., 5. og 6. klasser (SFO 2) til fest i lokalerne i Bredgade, og det blev en rigtig festlig aften for de helt unge.

Man var ikke i tvivl om, at det var en fest for de unge, når man hørte tonerne fra anlægget torsdag aften i Juvi Klubben i Kalundborg. Ligesom man heller ikke var i tvivl om, at det var et hit med en fest på sådan en helt almindelig torsdag aften.

Godt 150 unge unge mennesker fra de fleste af kommunens skoler havde taget imod invitationen og var mødt op, festklædte og med penge på lommen til slik, sodavand og popcorn.

”Vi prøver at invitere de helt unge en gang om året, så de kan prøve at feste i Juvi Klubben, og de elsker det, der er i hvert fald altid god opbakning til de arrangementer.” fortæller selveste Mr. Juvi - Richard Poulsen, der har været i Juvi Klubben siden 1961.

Udover hygge med kammeraterne, dans, billard, bordfodbold, slik, popcorn og sodavand var der også et musisk indslag i form af 17-årig Hibeh fra Kalundborg, der vandt talentkonkurrencen i Juvi Klubben sidste år. Hun gav tre numre på scenen, og de unge var vilde med hende. Der blev danset, taget billeder og endelig til slut gav hun autografer. 

Åben scene og talentkonkurrence

Den 27. februar er der endnu et arrangement i Juvi Klubben for de unge, nemlig Åben Scene, der betyder, at man kan gå på scenen med både sang, dans, tryllenumre eller hvad man nu er god til. Man tilmelder sig hos Tryghed og Trivsel på Klosterparkvej. 

Ugen efter, den 5. marts, er der ydermere Talentkonkurrence i kølvandet på Åben Scene. Her melder man sig til i Juvi Klubben. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0