AnnonceLuk annonce
Video: Hjertevarm Julekoncert

05-12-2018

Tekst, foro og video: Jens Nielsen

Den populære duo Jane & Shane var onsdag aften forbi i Juvi klubben med deres julekoncert. Alle billetter var solgt op til koncerten, og publikum fik masser af julemusik og sjove historier fra den populære duo.

Duoen Jane & Shane har spillet mange gange på Kalundborgegnen, og har derfor også mange fans i området, derfor var alle billetter også solgt på forhånd da Juvi klubben i Kalundborg, onsdag aften, inviterede til julekoncert.

Juvi klubben, der normalt er for de helt unge, var endnu engang omdannet til et intimt spillested for det voksne publikum, og gæsterne fik en hjertevarm julekoncert med den populære duo, som sang og spillede julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Den danske julesang ’Det er risengrød’, var en svær prøve for Shane Donnelly, mange af de danske ord flød ikke nemt ud af den irske mund, men med fælles hjælp fra publikum og fantastisk violinspil fra Jane Clark, gik det.

”Når man kan synge den her sang, så har man bestået indfødtsretsprøven,” grinede Shane Donnelly.

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil, og så er der et helt fantastisk samspil mellem Janes violinspil og Shanes guitar.

Publikum fik også en helt speciel udgave af ’Rudolf med den røde tud’, med Shane på keltisk tromme, og udstyret med både rød næse og gevir, og så blev publikum selvfølgelig heller ikke snydt for den berømte irske sang *Whiskey in the Jar’.

Næste gang Juvi klubben inviterer til musik for det voksne publikum bliver d. 30. januar hvor The Beatophonics går på scenen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
11613