AnnonceLuk annonce
Julie Berthelsen giver et glimt af Grønland 

03-04-2019

Julie Berthelsen kommer til Buerup Forsamlingshus, og holder foredrag den 26. april 2019.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Julie Berthelsen giver et indblik i sit Grønland krydret med hjertevarme, autentiske fortællinger og oplæsning. Indimellem viser Julie billeder og synger et par grønlandske sange. 

Fredag den 26. april er der foredrag med musikalske indslag og fællesspisning i Buerup Forsamlingshus. Man kan her få mulighed for at opleve en aften med en fortælling om et Grønland, der prægede Julie Berthelsen som barn, men også hendes nuværende voksne liv, og som ikke mindst kan mærkes i hendes sangkarriere. 

Mest kendt er Julie Berthelsen nok for talentshowet Pops-tars på TV2, hvor hun i 2002 brød igennem som sangerinde. I dag bor hun i Århus sammen med håndboldspilleren, Minik Dahl Høegh og deres to børn.

Julie Berthelsen fortæller hjerteligt og personligt om sine tidligste minder fra barndommen i Grønland med afsæt i bogen "Min barndom i Grønland", som Julie har været med til at skrive. Indimellem oplæsning og billeder synger, Julie også grønlandske sange fra et land, der knytter sig med poesi og fortælling til Julies egen historie, men Julie fortæller også om den grønlandske kultur, sproget og om et grønlandsk hjertes følelser og tanker. 

Dørene åbnes til fællesspisning kl. 18, og kl. 19.30 går Julie Berthelsen på scenen, hvor hun vil holde foredrag og synge et par enkelte sange. 

Man kan tilmelde sig via www.kalundborglif.dk Tilmeldingsfrist er den 15. april. Se evt. flere arrangementer påwww.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0