AnnonceLuk annonce
Juletræstændning og Black Friday tilbud

25-11-2019

Julemanden har hele 300 godteposer med på fredag i Høng Centret. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Høng Centret er helt klar til Black Friday nu den kommende fredag, med masser af gode tilbud, julemand, godteposer og underholdning.

På fredag bliver der ikke kun masser af gode tilbud når Høng Centret fejrer Black Friday, Høng Centret benytter også dagen til at tænde det store juletræ ved centret, der bliver underholdning med Slagelsekoret, godteposer til børnene og gløgg til de voksne.

Høng Centret skruer op for julestemningen på fredag, hvor borgmester Martin Damm, traditionen tro, tænder for det store juletræ lige uden for centret, det sker kl. 17.

Umiddelbart efter at træet er tændt vil Slagelsekoret synge et par julesange sammen med børn og voksne og julemanden deler hele 300 godteposer ud til børnene

På centertorvet kan de voksne nyde et glas gløgg og varme æbleskiver, det er Sparekassen Sjælland-Fyn som står for det arrangement.

På centertorvet vil Thopper underholde mellem kl. 17 og 19.30, kun afbrudt af Slagelsekoret som synger et par julesange inde i varmen.

Black Friday

I forbindelse med Black Friday giver de fleste af butikkerne i Høng Centret rabat på varerne, så en god anledning til at få købt de første julegaver. Høng Centret har åbent på fredag fra kl. 9.30 til kl. 20Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0