AnnonceLuk annonce
Juletræstænding ved Raklev Brugs

18-11-2019

Kirsten Halskov Andersen serverer gløgg og æbleskiver. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Præcis som sidste år er der juletræstænding ved Raklev Brugs. I år foregår det søndag den 24. november kl. 16, hvor julemanden kommer forbi og tænder lysene på juletræet.

Med omkring 200 besøgende sidste år, da man tændte juletræet ved Raklev Brugs, bliver arrangementet nok også et tilløbsstykke i år. Julemanden ankommer i hvert fald søndag den 24. november kl. 16 til Raklev Brugs for, sammen med de mange børn, at tænde det store juletræ foran forretningen.

Brugsuddeler Kirsten Halskov Andersen byder på hjemmebagte æbleskiver og gløgg, og butiksrådet deler smagsprøver ud på kirsebærvinen fra Dyrehøj Vingaard. Der vil også være hyggelig julemusik, da der kommer et kor fra Musisk Skole Kalundborg, og synger julen ind med fine julesalmer.

Børnene kan endvidere aflevere deres julesok, og har de har været søde i december, bliver den fyldt med godter af selveste julemanden.

”Det er så hyggeligt et arrangement og en god tradition, og i år er der endnu flere æbleskiver,” fortæller Kirsten Halskov Andersen, der er brugsuddeler i Raklev Brugs.

Anledning til at sige farvel

Samtidig er juletræstændingen også en anledning til at sige farvel til Kirsten Halskov Andersen, der stopper som brugsuddeler, til stor sorg for de lokale, da der ikke bliver holdt reception. Kirsten Halskov Andersen har været i Raklev Brugs som brugsuddeler i knap 14 år, og i Kalundborg Brugsforening i 30 år. Hun vil være på job i Raklev Brugs til og med den sidste uge af november.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0