AnnonceLuk annonce
Juletræstænding livestreames på facebook

16-11-2020

Den nye flotte julebelysning tændes på fredag afselveste julemanden.

Af Jens Nielsen

På fredag tændes det store juletræ på Klostertorvet og den helt nye julebelysning i Kordilgade og på Solskinspladsen. Grundet coronarestrestriktionerne livestreames begivenheden via Facebook.

Årets juletræstænding plejer at samle flere hundrede børn og voksne i Kordilgade og på Klostertorvet, men sådan bliver det ikke i år, arrangementet er aflyst grundet corona, men der kommer selvfølgelig lys i både juletræet og julebelysningen i gaden.

En helt ny og flot julebelysning bliver tændt nu på fredag d. 20. november sammen med det store juletræ på Klostertorvet, og det bliver selvfølgelig selveste julemanden som står, at der bliver julestemning i Kalundborg.

Når nu man ikke må samles, så bliver begivenheden livestreamet via Facebooksiden for Vores Kalundborg efter kl. 18 på fredag.

”Vi vil ikke fortælle hvornår julelyset bliver tændt, da vi er bange for, at for mange vil møde op, men det bliver på et børnevenligt tidspunkt efter kl. 18, kan vi godt love,” fortæller Mei Kanstrup, aktivitetskoordinator, Vores Kalundborg.

Den helt nye og spændende julebelysning i Kordilgade, Vænget, Solskinspladsen og den øverste del af Skibbrogade, er et projekt til knapt 800.000 kr.

Pengene til den nye julebelysning er bevilliget fra ’Få det fikset puljen’ i Kalundborg by til foreningen Lys på Kalundborg.

Følg allerede nu facebooksiden for Vores Kalundborg, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0