AnnonceLuk annonce
Juletræssalg og hygge i julemandens gamle gård

06-12-2018

Ole Larsen klar med flotte juletræer i gåden til Ole Lunds Gård. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Juletræssalg i gården til Hotel Ole Lunds Gaard, fredag og lørdag i denne uge samt lørdag i næste uge. Alle der køber et juletræ bydes på gløgg og æbleskiver.

Ole Larsen, som netop har overtaget Hotel Ole Lunds Gaard, er klar med sin første event, nemlig juletræssalg i gården til det gamle hotel.

Ole Larsen sælger flotte juletræer til bare 200 kr. stykket, samtidig bydes alle som køber et juletræ på gratis gløgg og æbleskiver, og der er en slikpose til børnene.

”Vi håber selvfølgelig Kalundborggenserne vil støtte om op tiltaget, det er nogle rigtigt flotte juletræer, og kunderne kan frit vælge, alle træer har samme pris,” siger Ole Larsen.

Juletræerne sælges fredag og lørdag i denne uge samt lørdag i næste uge. Fredag er det mellem kl. 14-18 og lørdage er det mellem kl. 10-14.

Juletræerne er nordmannsgran, og der sælges også gran i bundter.

Måske stort julemarked til næste år

Ole Larsen har planer om at lave et stort julemarked med flere boder i gården til næste år.

”Nu er vi kommet lidt sent i gang i år, men jeg kunne godt se at vi til næste år lavede et stort julemarked her i gården med masser af boder og flotte lys i træerne, det kunne blive rigtigt hyggeligt, den gamle gård er som skabt til det” siger Ole Larsen.

Men først skal der altså sælges juletræer i år,  inden planerne for et julemarked til næste år skal planlægges.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0